- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
DIG Accountot nézted? Én oda kaptam 3 db kulcsot, de nem emlékszem, hogy vettem volna.
A Power up is benne volt a DIG Super Bundle 6-ban, ahhoz sem jött Steam kulcs.Illetve egy db Street Racing Syndicate kulcsért az első privátban vagy akár erre a hozzászólásra író kap egy kulcsot. Nem garantálom 100%-ra hogy működik, de úgy emlékszem ezt még nem ajándékoztam el.
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
válasz Hunbeast87 #7048 üzenetére
van dig mini bundle 2-om es dig super bundle6-om, mindketto desura, es nem kuldtek steamet..azt hittem ennek magatol kene erkeznie..
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Hunbeast87
senior tag
Elvileg nekem is van 3 kulcsom, amit DailyIndieGame-ről vettem..
Egyet aktiváltam magamnak, kettőért lehet jelentkezni privátban. Hogy ne legyen annyira egyszerű a dolog, a 3. és 4. jelentkező kapja meg a kulcsokat.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
bul07
nagyúr
ÁÁ ez vittem Köszi
És még kártyás is( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
budo82
tag
1Quest
JZZI2-hatGYPnégy-AQ3H7Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
joe-ker
senior tag
ArcheAge Winter Maiden's Gift Code - Expires Feb. 28, 2015 C6PQ-2YHG-ZJZW-63MZ-L7RE
-
bul07
nagyúr
válasz Marci79 #7040 üzenetére
Vagy kap pár játékot és meg is lesz a 100€
Küldök kettőt én is neki(igaz nem olyas sokat dobnak hozzá a 40€-hoz )
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Marci79
senior tag
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
vorosmarti
senior tag
válasz poczabence #7035 üzenetére
Ionball 2-t vittem, köszönöm szépen
-
Martin97
aktív tag
-
flanki
aktív tag
Egy Origin-es Dead Space esetleg érdekel valakit? (Global, tehát nem a francia, német On The House programos)
Ha igen Ninják készüljetek!
Mi fűződik Shinji Mikami nevéhez (leginkább)?
A kérdésre a választ privátban várom!
[ Szerkesztve ]
-
Martin97
aktív tag
válasz poczabence #7030 üzenetére
Ezt jól behúztad. Telóról, csak e-mailt kaptam, mondván, hogy majd később aktiválom.
-
flanki
aktív tag
Megnyerték!
-
flanki
aktív tag
Hogy ne legyen olyan egyszerű. Találd ki a hiányzó számokat és folytasd a sorozatot!
82 85 84 87 86
megfejtést privátban!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak egy kis meglepetés, de ne legyen olyan gyors.68L2H-M??KZ-BDNRI??= 1933. január 5-én kezdték el csinálni. A teljes név rövidítése kerül a két kérdőjel helyére.Hajrá, egy köszönömöt elfogadok.(#7025) -Nemtom-
Gratula, ez hamar elment.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
croli
aktív tag
Afterfall Insanity - Extended Edition
-
PeL
addikt
Gun Monkeys Steam Serial
__Z74-KQIxx-Y90yy
__ : Intel 80486-os processzorcsalád legelső altípusa
xx : Red Alert
yy: JátékcímHajrá
-
S1M0N
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
-
Marci79
senior tag
válasz Buuster #7008 üzenetére
Ez az akció már lejárt. Pedig meglestem volna francisúl.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #7013 üzenetére
Nekem a Tomb Raider 1 van meg lemezes változatban, ami német nyelvű.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Buuster
tag
válasz Marci79 #7007 üzenetére
+ ha valaki lemaradt régebben a Dead Spaceről, most bepótolhatja, persze ha nem zavarja hogy csak francia és német nyelv van benne.
-
Marci79
senior tag
Origin-re ingyenes a Simcity2000. Ha valaki szeretné begyűjteni.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
chungee
addikt
Estét!
Sörért vagy csokiért megmaradt valakinek Euro Truck 2 kamion
-
messi6502
tag
Cube & Star: An Arbitrary Love:
5KPYG-3KAQ3-A2FVB
-
7
addikt
válasz maddionmax #7000 üzenetére
Sztornó, közben látom, hogy félrenéztem, mit is keresel. Bocs.
Kösz, maross
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Dell Latitude 5410 (i7 10 th gen, 16 GB, 512 GB SSD, FHD) B kategoria!
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- Apple MacBook Air 13.6" (2024) 8 Ciklus - 100% akku - M3, 16GB/256GB (MC8G4MG/A) szürke -3 év Gari
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- ÚJ, BONTATLAN! Samsung Galaxy S24 FE, 128GB (Graphite, független)