- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krecso
tag
GMG XCOM:Enemy Within 80% off voucher:
FQRFLV-XUW6R0-2M3O85
-
eami
veterán
PAYDAY: The Heist:
http://store.steampowered.com/app/2**40/
** az élet értelme
-
válasz ViharVadász #6032 üzenetére
A Steam össze is fosta magát...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sirpi
senior tag
Kipróbáltam, és úgy van, ahogy mondtam. Lejárt kulcs esetén is azt írja, hogy már rendelkezel a termékkel. Szóval nem lehet időnként ránézni, hogy vitte-e már valaki.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Sirpi
senior tag
Épp azt írtam, hogy pont nem így működik. Ha megvan a játék, semmi infót nem tudsz kiszedni a kulcs felhasználtságáról. De este megnézem még egyszer valami használt kulccsal.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Crytek
nagyúr
Hát nem!
Ha megvan és nem használták fel akkor azt írja már rendelkezek vele. Ha felhasználták akkor azonos termékkód ELVILEG!
És nyilván nem vitték még el ahogy írtam ,mert khirill vitte ma!
Ha tudom ,hogy egy alap szójáték ilyen nehézséget szül mindig így dobom majd be a kódokat
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Sirpi
senior tag
Nem tudod leellenőrizni. Ha megvan már a játék, kiírja, hogy megvan, ha nincs meg, akkor meg beregeli, és az első esetben semmi infód nem lesz arról, hogy aktivált-e már a kulcs vagy sem.
-
krecso
tag
válasz ViharVadász #6036 üzenetére
Így van.
-
zsolt200
tag
válasz ViharVadász #6032 üzenetére
Igen, azóta megnéztem, most akartam írni
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
zsolt200
tag
Nem elfelejteni! Ha ma letöltitek a Payday-t steamről, akkor örökre megmarad! Az mondjuk kérdés hogy hány órától.
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
Urguru
aktív tag
Ingyen Magicka: Wizard Wars amíg van...
http://www.mmobomb.com/giveaway/magicka-free-items
-
Sirpi
senior tag
válasz tomsolo #6028 üzenetére
Nekem már megvolt GMG-ről, de haver acc-ára elküldtem, és működött a kód, köszi
Nem rossz ennyi idővel a kirakás után. Szövegként megnyitva a képet ez volt benne:‰PNG
�IHDR Č 2�� –3�¶ �tEXtSoftware R4FPJ+MZNVK+KZITN e< 8IDATxÚěÁ1�  őOm�� ^&€ � ub �í2 Ě IEND®B`‚
-
rizso
addikt
válasz tomsolo #6026 üzenetére
Jobban járok ha steamgiftsen próbálkozok, nagyobb az esély a nyerésre, minthogy kitaláljam a megoldást
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
tomsolo
addikt
XCOM: Enemy Unknown
+/-Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Crytek
nagyúr
Látom nem megy segítek.
Olyan mint az mp3 csak nagy W az első betűje dobpergés
WP3Ugye hogy nem volt nehéz.
-
Chiller
őstag
-
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
AfterFall: Insanity
5F740-YYGYA-985Q2
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crytek
nagyúr
Afterfall Insanity
EZolyanmintazmp3csaknagyWazelsőbetűjekötöjelutánnanagypontosjé0GMV-925XW
-
tipuka
addikt
OnLive 7 Day Trial:
5T4557**TPBC5I
** = fizetőeszköz rövidítve, 2 betű
-
Gog.com-on ingyenes az Alien versus Predator classic. Itt lehet jelentkezni.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tomsolo
addikt
Ingyen Crash Time 2
http://www.vg247.com/2014/10/08/free-pc-games-1-million-giveaway/
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
szami777
addikt
Raktáramban lévő kuponok vihetőek, nem nagyon tudok velük mit kezdeni.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
rizso
addikt
Még egy OnLive 7 Day Trial:
3LATT1XRVEG11MEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
bul07
nagyúr
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Kung-Fu Strike Warriors Rise volt
Eddig hárman is megfejtették 27-en nézték meg, lehet könnyű volt a megfejtés tárgya[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Generál felújítás Áram-víz-gáz-fűtés-klíma, festés, burkolás, kőműves munkák!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Bomba áron dobozos GIGABYTE G5 /i5-11400H16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 6GB 144 Hz FHD IPS/
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/