Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lkadar

tag

Hi All!

Na, ma vettem egy ilyen moncsit :C. Hat mitmonjdak... :Y.
    Az erdeklodoknek a prad.de tfttest-jeben az F3 alatt a kovetkezo eredmenyek szulettek:
    -(F1) 13 (21.6 ms)
    -(F2) 13 (21.6 ms)
    -(F3) 11 (18.3 ms)
    Na erre mondom azt, hogy ez igen :).

Ebbol kovetkezoleg meg jatszani is lehet rajta (ez volt az egyik kitetel, mert szoktam FPS-t is jatszani eleg surun), valamint csodalatosak a szinei, a kontrasztja nekem eleg, a fenyereje meg mar tobb is, mint ami nekem valaha kellhet (eleg erzekeny vagyok erre, es nem szeretem a nagy fenyerot). A telejeskepernyos fekete inkabb sotetszurke, de igy is jo. A szinatmenetek tokeletesek. Az egesz csalad amult-bamult :), de amikor meghallottak az arat, elszornyedtek :U...

Emellett viszont felfedeztem valami bosszantot. Miutan itt a felbontas mar 1600x1200@60Hz, a pixel-orajel 162MHz, ami mar eleg nagy, es igen jo minosegu DVI kabel kell hozza gondolom, mert a hozza adott kabellel idonkent megjelennek az atviteli hibak idonkent felvillano kis feher pixelek formajaban :(. Nem tud valaki egy olyan helyet, ahol minosegi kabelt lehet kapni?
    Mikozben irtam a beszamolom, a kis pottyok megjelenese is megszunt :), ugy latszik, hogy be kell melegednie...

Udv.: lkadar.

UI: Hogy milyen szarul tomoritettek ezek a DVD-k ;]...

Új hozzászólás Aktív témák