Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Tegnap végül megjött a Liberty 4 NC. Még tesztelem pár napot, így elsőre jelenleg vegyes amit gondolok. Eddig azt gondoltam hogy a Life P2i nagyon jól szól, imádom a hangját, viszont közvetlenül utána hallgatva a 4 NC-t abban előjöttek a magas hangok is, így még jobb. Ugyanakkor valamiért mintha mégis hiányozna valami a P2i-hez képest, ezért még próbálgatom.
A 4 NC-t kényelmesebb használni, kevésbé nyomja a fülemet, még az L-es harang is, egyébként az M-eset használom mindkettőn. Mozgás közben még nem próbáltam.
Ez az első alkalom hogy zajszűrőt próbáltam, így elsőre lenyűgöző, ahogy a transparency mód is. A magas hangok felső tartományának egy része azért megmaradt, de a tévémből gyakorlatilag szinte semmit nem hallottam azon a hangerőn ahogy használni szoktam, ahogy pedig mamám szokta hallgatni a sajátját, abból is csak egy nagyon szűrt felső hangsáv jött át, ami két méteren túl már alig volt érhető. Nekem tetszik.
Ami 'hátrány', hogy ezen eszközök ( P2i, Motion+, 4 NC) után kénytelen vagyok a kocsiban is fejegységet cserélni, mert fáj utánuk hallgatni
(Mondjuk már akkor is sírtam tőle mikor beszereltem
annyira tré hangja van [Tesco gazdaságos BT-s autórádió], de így a fülesek és a BT-s hangfal után már kifejezetten fáj
. Úton is van már egy Nakamichi)
Szóval eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Decemberben debütál a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Automata kávégépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest