Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz fericske #1637 üzenetére
Régebben én is jártam fejhallgatós találkozókra, szóval valamennyire én is képben vagyok. Volt is ath ad2000x -em ami egy fantasztikus fejes. Az m50 talán az egyik legrosszabb amit hallottam. Ilyen Sennheiser kommersz fejhallgató szint kb. Momentum on ear. Na az még annál is borzalmasabb. Mármint az m50 nél.
Szomorúan hallom. Akkor 9 es ath nem az én fejesem. Avento wireless-t hallottad? Szerintem korrekt a méretéhez képest. (persze bt fejesek között) Gondolom az amiron wireless szintjét nem éri el. Nyilván az embernek kompromisszumot kell kötnie, ha bt ben gondolkodik vezetékes megoldások helyett.Igen a k3003 at én is hallottam. Nem is rossz, mondjuk nekem a shure se 846 jobban tetszik az erőteljesebb mélytartományi prezentáció miatt. Én azt használtam jó ideig.
A DAP ok világában otthon vagyok mondhatni. Volt ak120 am és ak240 em. Ezek igen igen jó DAP ok főleg a 240, viszont a fülhallgatózásról leszoktam, inkább a fejesek érdekelnek. Szóval annyira most nem kell a dap.
Az avento wireless jó az utcára, és gondoltam a nagytesó jó lesz otthonra. Igen a vezetéknélküli hang kezd jó lenni, és sokkal kényelmesebb így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest