Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ati1979

veterán

válasz fericske #1637 üzenetére

Régebben én is jártam fejhallgatós találkozókra, szóval valamennyire én is képben vagyok. :) Volt is ath ad2000x -em ami egy fantasztikus fejes. :) Az m50 talán az egyik legrosszabb amit hallottam. Ilyen Sennheiser kommersz fejhallgató szint kb. Momentum on ear. Na az még annál is borzalmasabb. Mármint az m50 nél.
    Szomorúan hallom. Akkor 9 es ath nem az én fejesem. Avento wireless-t hallottad? Szerintem korrekt a méretéhez képest. (persze bt fejesek között) Gondolom az amiron wireless szintjét nem éri el. Nyilván az embernek kompromisszumot kell kötnie, ha bt ben gondolkodik vezetékes megoldások helyett.

Igen a k3003 at én is hallottam. Nem is rossz, mondjuk nekem a shure se 846 jobban tetszik az erőteljesebb mélytartományi prezentáció miatt. Én azt használtam jó ideig.

A DAP ok világában otthon vagyok mondhatni. Volt ak120 am és ak240 em. Ezek igen igen jó DAP ok főleg a 240, viszont a fülhallgatózásról leszoktam, inkább a fejesek érdekelnek. Szóval annyira most nem kell a dap.
    Az avento wireless jó az utcára, és gondoltam a nagytesó jó lesz otthonra. Igen a vezetéknélküli hang kezd jó lenni, és sokkal kényelmesebb így.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés