Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nem szeretem az ilyen siránkozós őrjöngős topicokat, főleg, hogy nem is ide való, hanem a totálkárponthura vagy az indekszponthura. Ezt most zárom, nem látom értelmét annak, hogy mindenki leírja ugyanezt még vagy 3x.
-
Flashy
veterán
hú a Viasatos az nevetséges, volt nekik egy jó autós műsoruk régebben, rovatokkal, designnal minden, erre csináltak egy rettenetesen rossz totalcar-koppintást tehetségtelen műsorvezetőkkel akik 1 összetett mondatot se bírnak kimondani. az RTL-es jobb, bár fiataloknak a totalcar jön be általában a stílus miatt.
-
Drótszamár
őstag
Ha emlékeim nem csalnak akkor a tavaly nyár előtti utolsó adásban is azt mondták, hogy ez az utolsó adás. Akkor is csak nyáriszünetre mentek. Valszeg most is csak ez lessz.
-
Flashy
veterán
jézusom ne lámázzatok már, 72-es betűvel ki volt írva a képernyőre hogy ''szeptember 17-ig''. zárja valaki a topikot mielőtt még a halálhírüket is költitek.
-
Petya25
őstag
válasz
PSYCHO(EE) #19 üzenetére
Hát igen a bömös jó gép, kár hogy 10db Jazz kijönne belőle.
Akkor hol az ár-érték viszony? Ja és a Jazz-ban nagyobb a fejtér. -
PSYCHO(EE)
tag
szerintem csak nyári szünet lesz (legalább is remélem)
De a BMW7-es családi verdának nagyon komoly, és kényelmes -
Petya25
őstag
Mivel még más nem erősítette meg a műsor befejezését, így még reménykedem.
A Viasaton elég gázul megy a szövegelés, nem valami előadóművészek, a Bazsó-Winkler párosból ez alapban benne van. A Retekklubbon meg nagyon sablonos szöveget nyomnak. Azon viszont jókat szoktam röhögni ahogy a Répa csajszi értékel, röhejes. Az AM-ben csak a mocikat szeretem, de ezt a TC a spéci cuccok bemutatásával kompenzálja (RC modellek, hajó, stb...) -
szucsi
őstag
Mondjuk nekem meg kifejezetten bejön ez az ökörködés. Pillants bele egy autómániába, vagy valamelyik másik csatorna autósműsoába. Hihetetlen niemandok, Gajdos Tomik, meg egyéb mérhetetlenül unalmas és fantáziadútlan figurák mondják bele a kamerába, hogy ''aggregát'', meg hogy ''erőforrás''. Semmi fantázia, semmi agy, ráadásul hót komolyan véve saját magát. Leginkább szuicid gondolatok ébresztésére jó, ami máshol van. Ez a két arc rohadtul jó agyú, engem szórakoztat, ahogy komolytalankodnak. Winklerben mondjuk nekem nagy csalódás volt, hogy teljesen eladta a lelkét a csatornának, ezen a boksz szarságon ott feszeng szmokingban Gund-taki mellett és rohadt rossz fej, érezni, hogy majd meghal a szerepében.
-
törölt tag
Nneee. Egy nagyon jó műsor, mindkét,..nem is csak két, az egész stábot nagyon csípem.
Winkler-t még a Magyar Narancs-os írásai miatt, Bazsó-t meg már a TotalCar-ban kedveltem meg. Az egy fix pont a nem sokból amit TV2 előtt töltök.
Nehogy megszünjön! -
gLes
őstag
Mondták is, hogy csak nyári szünet lesz
Ugyan mér vetne véget a csatorna egy sikeres műsornak?
Nyáron majd gondolom az egész évi cuccot fogják ismételgetni, nembaj sokról lemarattam
A mai (ill. már tegnapi) teszt télleg facca volt és természetesen a Honda nyert mérföldekkel a többi előtt -
neduddki
nagyúr
HI!
MOSt BV em,legetesere eszembegyutt haverom aki oleg sokat dogozott a motorpressenek, es mikor eleg nyuzottan beseeett minig tuttuk a magyarazatott BV-t ideette magayrorszagar a fene es fenekestol boritott felmindent a szerkesztosegben:- ))) es erdekes modon pont azopk a lapszmaok voltak a szerkesztroseg es az mi velemenyunk szeritn is a gyengebbek ami korrelalt a mo-i elofordulasaval:- )))
udv
neduddki -
ByB
addikt
Hát akkor RIP!!! Ezt is elvették tőlünk... Nah azért beszélek majd én a Winklerrel!
A többi szót sem érdemel: RTL klub, Viasat 3, undorító közröhej...
Azt tudom, hogy elvileg, teljesen külön dolgoznak a TV2-től, csak nekik adják el a műsoraikat, még lehet, hogy valahol újra színre lépnek, mindenesetre furcsa volt nekem, hogy szerepelt benne Balázs Viktor is az Autó Magazin volt főszerkesztője, az egyik legnagyobb autós újságíró idehaza... Hátha együtt közösen összehoznak valami utódot! (Félre ne értsétek...
)
-
S*Tom*
aktív tag
Jó autós magazin volt pedig mindig néztem!
-
ByB
addikt
Ez az infó honnan származik??? Szerintem csak nyáriszünetelnek, mint máskor... Neee már, én imádtam ezt a két idiótát, de nem búcsúztak el, ezért nem hiszek a végben!!!
-
Esmein
nagyúr
Még szerencse, hogy nem a prohardverrel, hanem az index.hu-val áll kapcsolatban ez a két gyerek. Főleg a szőke hajú lett ellenszenves egy két indexen megjelent írása miatt...
Tényleg, ennek nincs topicja az inde fórumán ? -
Petya25
őstag
Ma volt az uccsó adása a szerintem legjobb, autós témákat feldolgozó műsornak. Tudja valaki mi az oka?
Én bírtam a két műsorvezető srácot, kis színt vittek bele a hülyéskedésükkel.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest