Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
p87
senior tag
Megy a stream, nah Gigiék összefognak a négyes ellen, azt beszéléik Évára raknak legközelebb.
-
p87
senior tag
Nah gyerekek, áll a báll, világ vége lesz.
Ezek úgy összevesztek a négyes a hatos ellen.[ Szerkesztve ]
-
Vazallus
tag
Ma alekoszon a világ szeme Szandikán és Éván kívül engem az összes nő irritál még a tv-n keresztül is szóval remélem az alek jön vissza.
[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
runner 125
nagyúr
Király, ennek csak örülünk.
(#8895) Boxi
Jaja, egyébként én valószínű bejátszanám, ha nem lenne védett.
Már fentebb megírtam, h a csajozást én is így tolom. Nem egyszer adódott már teljesen ilyen helyzetem, - én többet éreztem, a lány nem. Ő viszont szeretett volna "barát maradni" . Na, ez nálam nem megy, inkább megszűntetek mindenféle kommunikációt.
Ezzel csak arra térnék ki, h totál megérteném, ha a történtek után Évát vitte volna ki.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
lacos001
senior tag
válasz SzlobiG #8909 üzenetére
na jó kit vigyen ki , kit nem..........ki megy vissza.........
csak kérdés ki is dönti el ezt az egész szavazósdit,az ertéel ,vagy tényleg igaz a szavazás..sosem tudjuk meg
de nem is ez a lényeg,a mókázás a lényeg,legalábbis nekünk nézőknek,én pl. imádom ha feszkóznak egymással -
runner 125
nagyúr
válasz lacos001 #8910 üzenetére
Jelen esetben qrván mind1.
Ugyanis 100%, h a nép Alekot akarja, és a zertéell is tisztában vele, vagy h jelen pillanatban Alek a műsor!
Nem kérdéses...
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
p87
senior tag
Parancsoljatok, a délutáni stream: [link]
Vigyázat, fokozott idegességet válthat ki!Áhh, túl sokan szedik, kis türelem.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz runner 125 #8911 üzenetére
Remélem Bélát viszi ki és kint is hagyja. Bár Zsófi reálisabb.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
macikos
addikt
Ha Zsófika megy párbajra, akkor róla mit fognak összevágni? Csinált ő valamit?
-
dragonfx
veterán
durva ez a hierarchiás örültség tényleg soka csicskázás.
hogy megy a duma a 2 klikkbe hogy ki ki mér válasszon vigfyen ki.Éva tényleg önző fél gigivel szembe kinn maradna és inkább Alek.et akit erősebbnek tart ezek szerint magánál probálja rávenni az egyik riválist tüntesse el.közel sem bizti gigivel szembe Alek jön vissza.mér kényszeríti kockázatba.gáz a viselkedése.sőt lacival szemben sem tuti visszajönne.
Zsófika ugyis panaszkodik ki akar menni, sírógép lett ő is, meg bosszut aka rállni rajta .nem szép dolog.őt kéne kivinie.és így tiszta Alek visszajön tuti nem kell zsófit elviselnie mert őt nem bírja tán jot is tenne neki egy győzelem.Évával kapcsolatbana fagyi visszanyalt sokáig baxtatta féltékennyé akarta tenni most meg ugy tünik összetörte őt.ezé kéne nyernie nagyot.Éva angyon 2 színű szervezkedő de ezt tudtuk róla.így szeretjük
mekkora egy nulla drogos nőhajkurászó csíra az éva barátja.tiszta gáz.inkább alek.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Boxer001
veterán
válasz runner 125 #8924 üzenetére
Leállt az anyagról, még pár hét, és vesszőket is fog rakni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz runner 125 #8924 üzenetére
van rosszabb is...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Motion_Blur
félisten
Zsófika te szarházi
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
baluka26
nagyúr
MI ez a rinyareggel?!
Ekkora feneket keríteni egy ilyen apróságnak...They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ijk
nagyúr
Béci befenyít
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
SzlobiG
félisten
Mit puffog már a kis csótány ha nem lenne olyan vékony bírná a hideget.
[ Szerkesztve ]
-
Oracle
senior tag
laci mindig olyan műmájer, így bekeményít úgy bekeményít ordibál pár sort és ennyi utána minden a régi
Runner: ahhoz túl könnyű, nem biztos hogy hatásos lenne
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Zsófinak akasztófát bazmeg.
-
kpal
nagyúr
Az Gombi de idegesít homo stílusával megfejlem a TV-t
Zsófi a kis hörcsög f@kszszopó fejével szívatni akarja Alekot
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz runner 125 #8933 üzenetére
mekkora aljas perszóna. és gyerekes is.
remélem Alek őt viszi, hiszen ő irritálja őt legjobban. meg minket is[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
..meg Laci is. Mi a fax van már vele? Eddig adta a komoly fazont, most meg itt köpködi a kemény mondatokat...
mod. fél 9-ig kiderül mi lesz? Mert akkor húzom el.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
És b+ Alek nem ezt a kis nyomorék Zsófit fogja vinni érzem
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
baluka26
nagyúr
válasz runner 125 #8933 üzenetére
Nyomorult egy patkány...a Rácz testvérekkel+Lacikával együtt bitófa.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
vikvuk
senior tag
-
kpal
nagyúr
válasz runner 125 #8936 üzenetére
kezdik elővenni a szemét stílust ...
-
darál0w
Jómunkásember
de én ezt nemértem....mind1ik azzal jön, h majd a párbajon megmutatom, a párbajon megmondom, a párbajon szétcincálom...
azt nem szűrték eddig le, h a párbaj egy lof*sz semmi, és ott az addigi bentlévő perceket mutogatják nekik és az alapján is döntenek a nézők?
zsofi undorítp patkány továbbra is. Jerzy idiota. Laci meg megérthető
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Markgx10
őstag
válasz Motion_Blur #8928 üzenetére
34 éve az az elvem, hogy nőt soha nem ütnék meg, de most gondolkodom, hogy zsófika kedvéért lehet kivételt tennék
-
Ijk
nagyúr
Zsófi ide vagy oda, én ha bent lennék a Bécivel nem szeretnék egy levegőt szívni. Az ilyen Zsófikákat könnyen le lehet rendezni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Boxer001
veterán
Szánalmas kategória mai nyertesei: Fika, Laci, Béci.
Laci is mit gondol magáról...
Ijk
Így van, fikuszt bárki kiveri onnan, Bécit vinném most már azért is.
daráló
Ügyes voltál, hogy leírtad a kis Bucid szavait.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Motion_Blur #8937 üzenetére
..én is gondolkodóba estem.
Annak ellenére, h a kiválasztás utáni élőben gyakorlatilag leszegezték, h Fikát viszi, azóta már Olitól elkezdve, Erzsi, Gigi, Laci, Béci és Anikó is szóba került.
Mi lesz itt...
-
zH.
senior tag
Ez a Zsófi elég naív.
just be
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest