Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz zsiga667 #252 üzenetére
Artworkphoto: 58.300 Ft. Én is ott vettem az enyémet, korrekt banda. Nem volt elég pénzem, erre gyorsan rendeztek egy kis árleszállítást.
Arra készülj fel, hogy elemeket nem ad a Canon a vakuhoz, külön kell megvenni.
Illetve ezt meg az Index fórumában olvastam (érdemes ott is körülnézni): Canon Speedlite 580EX 112.000 Ft (raktáron). Az árak számlás bruttó árak, tartalmazzák a 20% áfát. A termékekere 2 év garancia van. 70/624-3086
Vagy a 3. lehetőség: szilart@hotmail.com
Itt e-mailben érdeklődhetsz, szerintem jó árat fog írni. Bát nem tudom, ő honnan szerzi a cuccait. -
lesaux
veterán
Köszönöm mindenkinek!
-
lesaux
veterán
Ha ETTL üzemmódban van a vaku, és a plafon felé irányítom, akkor mekkora ereje van, illetve mitől függ?
-
lesaux
veterán
Srácok, ha Canon terméket vesztek Magyarországon, ahhoz amúgy sincs garancia, a Camera Kft. jóvoltából. Akkor miért nem máshol veszitek meg? Miért kell ezt a maffiát támogatni?
-
lesaux
veterán
Fehér derítőlap nincs. Ha a wide panel a vaku elé húzható műanyag lapocskát jelenti, akkor az van. Igen, az lesz az, mert kiírja, hogy 14 mm.
Hazaérek, megnézem, hogy mennyire világítja be a szobát. A fürdőszobát úgy bevilágítja, hogy faszán beégett az egész kép. 255, 255, 255 mindenhol. Le kellett venni ISO 100-ra, 1/200-as záridőre és f10-es rekeszre. Jó, mondjuk a fürdőszobában fehérek a csempék.
A konyhával viszont rácsesztem, mert élénk citromsárga a plafon, és hazavágja a fehéregyensúlyt, de nagyon.
Amúgy egy szép napon gyere át, és nézd meg nyugodtan a 430-ast. -
lesaux
veterán
Hogy kell tiszta erőből vakuzni? Mondjuk plafonra.
-
lesaux
veterán
Megvettem ma a 430EX-et. Fasza kis vaku ez. Plafonra irányítva jól bevilágítja az egyébként átlagnál sötétebb szobát is. Majd még tesztelgetem, meg elolvasom a használati utasítását, de egyelőre nem bántam meg.
Ja, tök jó volt: vittem át a szüleimhez, raktam össze a gépet, erre anyukám megkérdezi: ''Ezt most itt bent akarod használni?''
Értitek, merthogy külső vaku. Jót röhögtem.
Az Artworkphotónál meg rendesek voltak, vettem töltőt is, de annyi pénzem már nem volt, hiányzott pár száz. Azt mondták, hagyjam a francba. Szép nagy piros pont nekik is! -
lesaux
veterán
Canon Speedlite 550 EX-et 290 dollárért vagy
Canon Speedlite 430 EX-et 245 dollárért? -
lesaux
veterán
Erről a vakuról beszélünk, ugye?
Bővebben: link
Csak mert nem beszélek németül, és van Super meg EO-ETTL nevű meg mittudomén. -
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
Bővebben: link
Here is a list of current Canon EF series lenses which fully support E-TTL II by supplying distance information.
Persze a kedvenc 50/1,8-asom nincs közte... -
lesaux
veterán
Itt lehet vakukról beszélgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux haladóknak
- Yettel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?