- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Aktív témák
-
AND1
őstag
Nekem is a Vivenditől van ADSL-em és megvagyok vele elégedve. 384/64, letöltés nekem megy 46-52K között...Eddig minden hónapban megjött minden számla. Bekötés ingyen volt...mert 3 éves szerződés. Mindenről tájékoztatnak postai úton és levélben egyaránt. Helpdesk-es emer megadta apámnak a számát hogyha bármi problémánk van nyugodtan zavarhatjuk a mobilján. Szóval gondom nekem nincs a vnet-el...
-
-
crab
senior tag
Nekem olyan élményeim voltak, hogy mikor bekötötték a netet szarakodtak össze-vissza és lejárt a munkaidejük, azt mondták holnap jönnek tovább próbálkozni!
Nem adtam fel, átnéztem a beállításokat, nem volt megadva a dns címe,
persze utána már működött, telefonáltunk hogy ok, holnap nem kell jönni!
Jól is tettük, mert valamit elbasztak és nem mérték a netet fél évig!:) -
Gabró
tag
Bekötés 0Ft os akció volt. Utólag szóltunk nekik, mert a telefont 3,5 hónap alatt kötöték be, és közbe jött ez az akció
-
Gabró
tag
A telefonszámla mindig megjött és fizetjük is.
-
Fawkes
őstag
Mindenképp fizetned kell.Csak ha vársz akkor még kapsz mellé pár +számlát!Szerintem érdemes lenne beszélni velük.
-
-
Gabró
tag
Jó estét!
Már négy hónapja nyúzok egy V-net ADSLt (384/64). Nem a legjobb szolgáltatás a világon (42K/ secnél gyorsabban nem nagyon tölt le)
Ellenben felfelé 10K-val is megy, bár ez nekem nem olyan fontos.
A gond az (ha ezt gondnak lehet nevezni), hogy eddig egyetlenegy darab számla se jött. :):(
Később ebből milyen gondjaim adódhatnak(egy cégnek). Szóljak nekik vagy kivárjak? Az nem lenne túl mókás ha karácsonycskor bedöntenének
8 havi számlát + késkamatokat.:F
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest