- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
Aktív témák
-
Flashy
veterán
nekem PS2vel és USBvel használva is ugrál az egerem néha. (logitech bj58 optikai)...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #15 üzenetére
Nekem nem ment másik átalakítóval:O
Ja és nekem PS2 megy a 200as frissítés. -
Gábor vitéz
tag
Meg kell vétóznom magam.. mégis megy. Nem tudom mi volt vele elsőre (lehet hogy nem nyomtam be eléggé) de most már megy a logitech átalakítóval is. Az ugrálás csökkent (visszatettem a ms átalakítót, azzal is, szóval kezdem nem érteni), viszont most hiába állítok be 200Hz-et az átlag 89Hz! Rátettem egy golyós (igazi) ps/2-es egeret, annál meg 99Hz a max. Ez miért van? Úgy látom az XP nem engedi 100Hz fölé sehogy sem. Ennél viszont jobb az usb.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Gábor vitéz #13 üzenetére
Ez nagy igazság :C
-
LukE
veterán
válasz
Gábor vitéz #7 üzenetére
az az átalakító 1 adag szimpla drót fröccsöntött műanyag burkolatban, nem kell túldramatizálni mindent. Nem lehet, hogy a PS2 vezérlő nem bírja a terhelést? Vmod és extra hűtés?
-
zsolt501
nagyúr
Nekem bejött hogy az USB-s egeret átalakítóval a PS2 portrol működtetem sokkal finomabb valamiért
-
VladimirR
nagyúr
usb-nel szvsz nem lehet allitani, az a 125Hz stabil, de keresd meg az egeres tesztet, ott eleg hosszan folyt errol vita
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #7 üzenetére
UP!
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #6 üzenetére
Ja nekem 2.0A van. És egy ócskább MS optikai egér átalakítójával próbálkoztam. Lehet, hogy minden egér kizárólag a saját átalakítójával megy rendesen??
-
sziszegő
senior tag
Hogy MI??
A PS/2 -es optivai egeret nem az usb-re átalakítóval hanem közvetlen a ps2-re nyomjátok és jobb? -
Ijk
nagyúr
Na kipróbáltam!
Ráraktam az átalakítóra az 1.1A-mat és 200-on szinte folyik a képernyőn a kurzor az usb-hez képest! Nagyon jó ötlet volt :C , mostmár így hagyom az egészet! -
Ijk
nagyúr
Szerintem ez csak görgős egereknél működik, de nem vagyok benne biztos.
Én is kipróbálom, de addigis UP! -
Gábor vitéz
tag
Sziasztok!
Van nekem egy USB-s optikai egerentyűm (régebbi MS Explorer), és szeretném kicsit feljebb tornászni mintavételezését. Ez ps/2-es egérrel egyszerű volt mivel az XP alapból felkínálja ezt a lehetőséget. 60-200Hz között. De van erre külön program is amivel lehet állítgatni. Az USB egér frissítés viszont fixen 125Hz. Ami nem rossz, de rajzoláshoz, játékhoz a 200Hz tutibb lenne! Igen ám de sehol nem találok olyan tweak progit amivel ezt átállíthatnám! Ebben kérném a segítségeteket!
Igen, próbálkoztam ps/2 - USB átalakítóval. (nagy nehezen sikerült szereznem egyet! vmiért külön sehol nem kapni). Sikerült is 200Hz-re állítanom a frissítést, de a kurzor időnként ugrik egy picit, ami nagyon zavaró, és így nem is tudom használni. Igaz hogy két ugrás között viszont nagyon szépen simán halad az egér. Próbálkoztam a puffer méretének változtatásával más frissítési értékekkel, de hiába, mindenképp akad, még alapértéken is. Lehet, hogy az átalakító hibás (egy olcsóbb MS egérhez volt eredetileg), de sajna nincs lehetőségem másikkal kipróbálni. Illetve próbálkoztam Logitech átalakítóval, de azzal egyáltalán nem megy.
Ha tud valaki segíteni, (vagy egy normális ps/2-USB átalakítóval, vagy tweak progival) azt nagyon megköszönöm!
Ui.: Remélem jó helyre írtam és nem nagyon off itt ez a téma...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari