Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Tudod egy picit örülök neki, hogy mi nem az USA-ra vagyunk szorulva gazdaságilag. Ha így alakulnak a dolgok, és a jelei már körvonalazódnak, akkor USA ismát egy gazdasági, és olajválság szélén áll. Nekünk szerencsére nem az USA, hanem az Oroszok szállítanak minden fontos dolgot (kőolaj, villamosáram), és az EU jó részének is. Ha az USA tényleg összeomlik ismét a mi életünkben, mi nem szenvedünk akkora csapást. Szerintem USa azért próbál mindt megtenni a ''terrorizmus'' ellen, és azért rohan le minden kőolajtermelő országot!
Ez pusztán anyagi érdek. Ha anyagilag érdekelt lett volna, akkor 56-ban, amikor segítséget kértünk tőlük, nem vontak volna válat...
ekünk több okunk volna haragudni az USA politikájára, mint Bin Ladenek, akit állítólag pénzelt...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Synology NAS
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest