Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
Balazsking
üzenetére
Anélkül effektíve fel van jogosítva, hogy olyan kulcsot adjon ami nem működik és eltegye a pénzt.Nem tudom te kitől vetted pontosan, én általában Shield mellett is ha csak 100-200 forint különbség van, attól veszem akinek van 10.000 pozitív értékelése. -
nonsen5e
veterán
válasz
Balazsking
üzenetére
Rákattintasz my games alatt a Watch_dogs-ra, mit ír ki? Mit látsz? [link]
Pár napja vettem meg én is a uplayen, gond nélkül megy. UPLAY-CD-KEY GLOBAL-t vettél te is, ugye? -
nonsen5e
veterán
Egy órával utána a net ment el, és kezdhettem harmadszorra is újra, de utána sikerült leszedni végül.
Bp.-n vagyok, két évente van, hogy szerelnek valamit a házban valahol, aztán szó nélkül levágják, de mindig a legrosszabbkor.
Ott minden hihetetlen áron van, mittudomén, találnak egy országot ahol még pont nem régiózáras valami aztán ott vásárolnak be kulcsokat vagy nem tudom. Most legrosszabb esetben vesztettem egy ezrest, de egyelőre még műküdik.
-
nonsen5e
veterán
Uplay letöltő komolyan nem p2p alapú? Kemény ezresért megvettem a Watch_Dogsot, töltöm lefele, jön egy random áramszünet és indítja elölről.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Fogyjunk le!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest