Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
kabelmania27 #65403 üzenetére
Az UTP kábel részét nem értem teljesen, az miért kell, hogy a falban menjen? Most is úgy van megcsinálva, hogy a upc routerbe csak a fali koax megy bele, UTP csak az van benne, ami a PC-vel összeköti sima kis 3 méteres kábel... szóval mi ez az egész, hogy a koax melletti csőben fusson az UTP is?
Most úgy néz ki lehet az lesz amit írsz is, hogy 3 as elosztó, abból emeleten 1 net 1 tv, és a maradék egy kimenete pedig lefut az alsó szintre ahonnan egy duplával a 2 tv-hez megy. A lenti szinten a net pedig wifin lesz. (amúgy is laptop lesz ott használva úgy fest)
A tv-k szerintem kibírnak 2 csatit, jelenleg is így csinálták meg az elvezetést 2 szobába nálunk csak a másik szobában nincs rákötve semmi, ott csak a 2-es csati vég lóg ki a falból, de amúgy tök ugyanez a topológia lenne akkor.Ehhez a koax csati részéhez hülye vagyok, mitől függ az, hogy tv-t vagy netet visz tovább? vagy minden kimenet tud mindent csak max az erősítése miatt nem mehet rá bármi? Vannak csatlakozók amiken fel sincs tüntetve melyik kimenet hány db...
Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest