Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz kabelmania27 #65403 üzenetére

Az UTP kábel részét nem értem teljesen, az miért kell, hogy a falban menjen? Most is úgy van megcsinálva, hogy a upc routerbe csak a fali koax megy bele, UTP csak az van benne, ami a PC-vel összeköti sima kis 3 méteres kábel... szóval mi ez az egész, hogy a koax melletti csőben fusson az UTP is? :U

Most úgy néz ki lehet az lesz amit írsz is, hogy 3 as elosztó, abból emeleten 1 net 1 tv, és a maradék egy kimenete pedig lefut az alsó szintre ahonnan egy duplával a 2 tv-hez megy. A lenti szinten a net pedig wifin lesz. (amúgy is laptop lesz ott használva úgy fest)
    A tv-k szerintem kibírnak 2 csatit, jelenleg is így csinálták meg az elvezetést 2 szobába nálunk csak a másik szobában nincs rákötve semmi, ott csak a 2-es csati vég lóg ki a falból, de amúgy tök ugyanez a topológia lenne akkor.

Ehhez a koax csati részéhez hülye vagyok, mitől függ az, hogy tv-t vagy netet visz tovább? vagy minden kimenet tud mindent csak max az erősítése miatt nem mehet rá bármi? Vannak csatlakozók amiken fel sincs tüntetve melyik kimenet hány db...

Aktív témák