- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sajnos az ftp kliense is szarakodik néha: rányomok, bejön a kisablak, ahol lehet látni, h milyen művelet történik, de tök üres ... aztán másodszori cancelre mexakítja, és csak az egész progi restartja segít ... bezáráskor vmi kivétellel elszáll... 2szer előfordult, legközelebb elküldöm az üzenetet a fejlesztőnek.
-
k-rock-atona
csendes tag
Szia glutamin!
Szerintem is nagyon jó kis program az Unreal Commander, örülök, hogy van egy ilyen téma. Nekem egy bajom volt vele, hogy véletlenszerűen csinált néha olyat, hogy nem állt le, mikor kiixeltem, erre windows leállásakor jöttem rá, ugyanis feljött a szokásos ,,Program befejezése'' kis ablak a telítődő sávval. Megnéztem a folyamatok között, futni valóban nem futott, viszont 30 MB memóriát folyamatosan evett.
S tényleg nem tudtam rájönni, mi okozhatja, mert sokszor rendesen leállt...
Ez Nálad nem mutatkozott esetleg? Nem tudod, az új verzióban ezt kijavították már?
Köszönettel, és jó tesztelést kívánok,
K-Rock
-
Sdi
addikt
Jó kis progi
, én is ezt használom már egy ideje. A 0.93-al kezdtem, de az fagyott a 64 bites vistám alatt kilépéskor, a 0.94 már tökéletesen működik
. Azoknak a TC-seknek akik csak trialban használják, szerintem megéri váltani.
A teljeskörű használata egyébként egy ingyenes kulcsot igényel, de ezt pár pillanat beszerezni a progiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest