Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5leteseN
üzenetére
[link] Ez volna és igen asztali kártyával használom az aláírásomban szereplő laptoppal. Elvileg a fő vga helyére csatlakoztatott adapter veszteségmentesen tud. Bár a vga már PCIe4 -es szabvány, azért úgy látszik még ki tudja hajtani.
Product name: mxm to 16x extension cable
Transfer speed: PCIe 3.0 x4 full speed, 32G/bps (Max.)
Az X4 az téves kiírás lehet, valójában eddig mindent visz. Én tesztelem már régen.
Volt nekem már sok grafikus kártyám laptopban is mint mxm féle. Volt pl quadrop 5200 és utána quadro rtx 5000-es is legutóbb, mindkettőn 16GB vram csücsült. Persze a quadro az ebben mindig élen járt. Van egy másik hasonló konfigom is régről és most megörökölve az előző vga kártyámat, na hát én ebben utazom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gerner1
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Nvidia p104 4gb VGA
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest