Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
seredy
tag
Középszintű angolt írtam és nem középfokút, neked alapfokú nyelvvizsgád van, de gondolom, azért nálad az utóbbi években elő-előkerült az angol,
úgyhogy valamennyire aktív nyelvtudással vágtál neki a tanfolyamnak.. különben nem lenne “általános” angol tudásod.. na a többségről a Fb-posztok alapján meg a saját ismerettségi körből ítélve én ennek a meglétét nehezen tudom elképzelni.A guglizásról meg az a véleményem, hogy ha annyira elfogadható formája lenne a tanulásnak, akkor az egyetemeken is simán engednék egy-egy vizsga során. És sztem az, h valaki “éles munka” során használja és egy alapozó kurzus vizsgáján, hát, nem ugyanaz.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest