Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Most nézem: nekem 2k szakmai hozzáröfögésem van? Ennyire aktív lennék a WoW/Hattrick témákban, vagy ez még a régi yóóó Bartontuning-topic hatása lenne?

-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
en irtam, epp az iment
Gambit: miert? kieben nem? -
-
VladimirR
nagyúr
mivan?
egyebkent a rang azert nem erdekel jopar embert, mert mar a nevuk alapjan tudjak, hogy kirol van szo - rolam pl akkor is tudnak, hogy en vagyok az, aki sokszor bunko paraszt modjara szall vitaba, ha a nevem ala ujonc, ostag, vagy akar paprikaskurmpli lenne irva, mint ahogyan nehanyan azt is tudnak (szinten a nevembol, s nem a rangombol (de talan paran meg a stilusombol is felismernenek)), hogy mit tettem le az asztalra, tobbek kozt egy kereso formajaban)
szoval leginkabb azokat nem erdekli a rang:
-akik mar letettek valamit, es tudjak, a tobbiek nem a rang alapja itelik meg oket
-akiknek nem celja, hogy barmifel;e ''karriert'' fussanak be egy forumon - kerdezni, okulni szeretnenek, esetleg velemenyt cserelni
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
A piacos probléma szerintem csak álprobléma, főleg ha majd visszadják a régi piacos hozzászólásokat is. Csak ráklikkelsz az aktuális eladóra/vevőre és láthatod mennyire rutinos az illető a hardverpiacon persze ez nem feltétlenül áll egyenes arányban a megbízhatósággal, de ez olyan probléma amit nem lehet megoldani egy ilyen piacon, együtt kell vele élni. Ez nem is izgat engem különösebben.
Az hogy ki minek érzi magát az definiálhatatlan dolog szerintem...
Mivel különbözőek vagyunk egytől-egyig. Mindenesetre ez a rendszer megpróbálja ezt definiálni vmilyen szinten ez tény.
Ha pedig a moderátorokra hárul a feladat hogy takarítsák a szakmai topicocat, akkor nem ért semmit az egész, mert szegény modik eddig is takarították a topicocat + büntiket vontak emberektől, tiszta röhej volt már ami ment. Szerintem ezért is volt változtatás, de nem lesz hatékony sőt még érzékenyebb topicok kerültek fel a fokozottan veszélyeztetett listára.
Persze továbbra is mehet a takarítás meg büntizés csak most átevődik a csatatér a szakmai topicocba, ami viszont visszalépés lenne szvsz. 
Nem vitázni akarok veled félre ne érts, csak megosztom a bennem felmerült kételyeket.
[Szerkesztve] -
-
raver
aktív tag
válasz
Panther-D
üzenetére
Hy
Nem nagyon szeretnék beleszólni a ''nagyok'' dolgába.
''Na de épp ez az, ha majdnem mindenki le lett fokozva, akkor az miért zavaró? Olyan ez, mintha itt Magyarországon a Ft-ot leosztanák 10-zel. És akkor a Mari néninek 3.000 Ft-ja lenne a 30.000 helyett, a Pista bácsinak meg 4.500 a 45.000 helyett.''
De ha ez így van, akor szerintem ez nem zavaró, hanem értelmetlen.
A HW piacosokkal viszont tényleg nem korrekt!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Azt tényleg felesleges leírni valahova, hogy nem érdekel a dolog, mert akkor sokkal egyszerűbb, ha hozzá sem szól az ember.
De én nem is ezt írtam, csak megjegyeztem, hogy érdekes a dolog, miszerint ennyire sírnak az emberek egy ilyen változtatás miatt.
Persze, hogy lereagáltam a postodat, mert olyat írtál, ami erre késztetett, nem hagyhattam megválaszolatlanul
Szerinted az vall intelligeciára egy lánynál, hogy figyel magára? Mit értesz ez alatt? Öltözködés, ápoltság?
Ha ilyesmire, akkor nagyon különbözik a véleményünk az intelligencia mibenlétéről
Köszönöm az autós infót, nem vagyok nagy szakértő.
Szerintem itt a fórumon pont a rangok alapján nem lehet megkülönböztetni az embereket a fórumon... legalábbis nem igazán működne jól. Olvastam már nagyon sok hülye hsz.-t PH akárkije rangú embertől ugyanúgy, mint újonctól, és persze beszélgettem már el nagyon jól mindkét rangúval. Szerintem itt semmit sem számít a rang...
Én inkább az eddigi - általam olvasott - hozzászólásai alapján ítélek meg egy usert, mint attól, hogy mi van a neve alá írva. -
Pompi
nagyúr
A hsz vadászokra majd a moderátorok odafigyelnek, fel kell készülniük rá, hogy lesz jópár távolról is üvöltő hsz gyüjtő hozzászólás, de ez benne van a pakliban, eddig is volt ez után is lesz, csak frekventáltabban a szakmai topikokban.
A piacos rangos dolgot meg azért próbáltam leírni, mert úgy éreztem az a baj, hogy a piacosok elveszették a rangjaikat és most nem lehet tudni, hogy kivel üzleteljen az ember. de mivel eddig nem számítottak a rangba a piacos hsz-ek ezért a mostani helyzet még mindig jobb.
Azt pedig, hogy a tréderek tized annyinak a közösségi szellemüek meg negyed annyinak érezzék magukat, mint a szakmabeliek (ahogy Loha írta) az nonszensz, ez a rendszer nem erről szól, aki ezt látja benne annak komoly önértékelési gondjai vannak... persze biztos van ilyen vagy hasonló problémával küszködő fórumozó különben ez a topic se élt volna meg ennyi hozzászólást. -
Draki
aktív tag
válasz
Panther-D
üzenetére
Panther-D, Loha #545-ös hsz-éről mi a véleményed/véleményetek, mert azért van benne igazság. Ezt azzal együtt mondom, hogy én támogatom a jelenlegi módosítást, főképpen támogatom a módosítás céljait, de azzal együtt érdekes amit írt...
Már nem vagyok olyan biztos a dologban. 
Persze ti biztosan jó alaposan átgondoltátok a dolgot, csak mostmár kíváncsi vagyok.
[Szerkesztve] -
Panther-D
PH! technikus
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Na de épp ez az, ha majdnem mindenki le lett fokozva, akkor az miért zavaró?
Olyan ez, mintha itt Magyarországon a Ft-ot leosztanák 10-zel. És akkor a Mari néninek 3.000 Ft-ja lenne a 30.000 helyett, a Pista bácsinak meg 4.500 a 45.000 helyett.
A Jóskának, aki meg ment segíteni önkéntes alapon a Mari néninek és a Pista bácsinak is amikor kellett, 8.000 lenne az 50.000 helyett, mert az állam támogatja az ilyen jó arcokat.
-
Zsolty
tag
kicsit lemaradtam.
engem k....ra visszafokozott .
Seniorból Kvázi lettem.
ez lol -
eastsider
nagyúr
tényleg ki kéne írni a kombináltat is

-
joergie
őstag
Túl régóta vagy tag, megesik
(amúgy 1. hsz FAQ/gyik első bekezdésben a válasz)
Én a nagy hardverpiac menőket néztem, ott mekkora lefokozások voltak, eszméletlen.
Esetleg olyat nem lehet, hogy összeadni a hszeimet egy ideiglenesen nyitott nickel, mert szerencsétlen joergie-t nem tudtam használni 2 hónapig, természetesen az a 2 hónap votl a legtermékenyebb, amíg a másikat használtam. Mégegyszer köszönöm Parci-nak hogy szánt rám pár percet
Várjuk az avatar-reformot
[Szerkesztve] -
egyenlőre nem értem hogy jött ki kb 900-al kevesebb szakmai hsz, ugye apró eddig se számított.. közösségi 460, és 3300 hsz felett voltam, tehát kb 2900 körül kéne lennie ,mind1
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
helyes
sok régi tag főleg a közösségre járt
vissza lettek osztva mint a ramok
-
Draki
aktív tag
Ez rendben is van, de én nem erről beszéltem, hanem arról hogy a sok hsz vadász most szét fogja barmolni a szakmailag értékes topicocat a gyűjtögetési viszketegséggel, de ez csak 1 dolog. Olvasd el amit Loha írt #545-ben mégegyszer! Csak arra reagáltam... sok mindenben igaza van szerintem.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
A példáid tényleg idióták, ráadásul azt képzelni, hogyaz igényes megjelenéshez feltétlenül inteligencia is párosul..az sem kis tett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Corrado-t, meg sztem carstylingon kivesézheted kedved szerint, ott még zsírozni is lehet, meg lereagálni mindent nyakra-főre.
Amúgy egyszerű...van akit nem érdekel, hogy mi van a neve alatt, mert nem ezért jár ide...nem kell ezen megérteni semmit, ez így van és kész. -
(Bundás)
addikt
Tényleg kezdnek szaporodni a felesleges visszakérdezgetések, megköszönések, értetlenkedések a szakmai témákban is, reméljük lassan-lassan lenyugodnak a rangvesztettek is...
-
Pompi
nagyúr
Tudtommal (javítsatok ki ha tévednék) egy jóideje (egy év ++) a piacos hozzászólások egyáltalán nem számolódtak, tehát a rangba se számítottak bele (eddig). A következő lépés az volt (talán az apróhirdetés rovat elindulásával talán a rios4 indulásával nem tudom pontosan), hogy az adatlapon megjelent külön a piacos hozzászólások száma. De mivel csak onnantól kezdve számolta a piacos hsz-eket piacos hsz-ként, ezért nem volt tiszta a kép. Most azzal, hogy újra lettek számolva a hozzászólások és minden hsz bekerült a maga kis kategóriájába szvsz elég jól leszűrhető, hogy az adott user mennyire pörög a piacon. A gáz csak ott van kicsit, hogy a piacról aktualitását vesztett topicok törlésével vesztett hozzászólások most kivonódtak, de ahogy olvastam született arra igéret, hogy a jövőben ez nem így lesz.
Ugyanez elmondható a közösségi témákról is, bár ott nincs anyagi értelemben vett jelentősége a hozzászólások számának, mint a piacon. -
SLYM
veterán
-a példa tényleg hülye példa de legalább lereagáltad
amúgy nem szeretem az ehez hasonló ''engem nem érdekel semmi stílusú postokat'', mivel tök felesleges leírni, hogy ez téged nem érdekel. (ennyi erővel beírom az Athlon 64 totyikba hogy nagyon szar a procc.)-ez is hülye hasonlat 
-18 vagyok. mindjárt 19
-a helyes csajokkal is elég jól el lehet beszélgetni (mivel azon felül, hogy szépek még figyelnek is magukra-ez pedig némi intelligenciára vall)
-Volkswagen Corrado VR6 (aránylag olcsó sportkocsi. kb 150-200LE és nagyon állat)
amúgy teljesen korrekten reagáltad le a hsz-em. ez Vladi után kellemes
amúgy tényleg nem tom megérteni, hogy miért nem érdekel valakit a rangja. jóformán semmi simcs itt a fórumon amiből meg lehet valakit különböztetni. csak a rang ilyen és szvsz ezért is fontos. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
csak az egyediség miatt akarom töröltetni.
nekem a rangom a nevem.
(na ekkora arca sincs másnak) -
Bazsesz
őstag
Valamilyen szinten igazad van, nem az a lényeg, hogy mi van a neved alatt, hanem az, hogy mit tudsz (nem az a lényeg, hogy hogy néz ki a kocsi, hogyha egy olyan kocsi otthagyja, hogy a rohadás tartja össze...)
''vagy nem jobb ha egy corrado-ból nézed az arcokat mint egy ladából?''
1., simán a ladából![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2., nem tökmind1? mindkettőben utcára nyíló ablakok vannak
Szal tökmind1, hogy mi a rang, nem az a fontos, csak sokan ezt nem fogják fel, és nagyröptű ranghajhászásba kezdenek. Szal ez a kombinált rendszer ezt fogja hozni.
-aki írta, hogy írja ki a kombinált pontszámot-
Legalább ennyi izgalom és kihívás legyen benne, hogy utánnaszámolsz. számológéppel nem tart tovább cirka 10 másodpercnél
-
moma
őstag
válasz
Dufresne
üzenetére
Nekem sem szmipi a rangosdi. Még szerencse, hogy élő közösségekben nem lehet ilyet bevezetni, mert egyből tönkre vágná az egészet. Ott is mindenki azért kezdene beszélni, mert kap egy pluszpontot, nem azért mert valami kikívánkozik belől. Szerintem ez tök az a jelenség ami iskolákban is jól megfigyelt, elősször a gyerek magától aktív és tisztán az örömért csinálja, aztán az első pirospontok után, már nem csinálja, ha nem kapja meg a jutalomfalatkát

Loha:
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
válasz
Dufresne
üzenetére
Vmi hasonlót gondolt sztem Marx és Engels is, de vhogy még sem jött be

Sztem minden ember igényli azt, hogy vmilyen formában elismerjék. Ha vkit sokat tesz ezért, hogy a PH! fóruma még jobb legyen, sztem megérdemel egy rangnak nevezett pozitív megkülönböztetést
[Szerkesztve] -
Draki
aktív tag
A vicc az hogy nekem először szimpatikus volt az új rendszer, de most átolvasva az írásodat én is kezdem megkérdőjelezni a létjogosultságát...

Engem nem izgat különösebben ez az egész rangosdi csak azt szeretném, hogy minnél jobb legyen a PH! mind szakmailag, mind közösségileg. Szerintem az értelmes emberek mind így gondolják.
Kérdés hogy mi szolgálná ezt a célt... Mostmár nem vagyok biztos benne, hogy ez a változtatás valóban ezt a célt szolgálja hosszútávon. Az biztos hogy amit Loha írt (írtál) az legalábbis elgondolkodtató...
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Én mondjuk nem gondoltam volna, hogy az új számolási rendszer szerint is ph! nagyúr lesz a legjobban oda azért amiért más van a neve alá írva, mind amellett, hogy többször is hangoztatja, hogy neki tök mindegy, hogy mi van a neve alá írva minden alkalmat megragad, hogy nemtetszését fejezze ki az új rendszer iránt egészen addig elmenve, hogy ez az új rendszer nem kedvez a fórumozóknak... nagyokat nézek, hogy hogyan fordulnak ki egyesek magukból emiatt...
-
sanyixXx
senior tag
szörnyű mekkora feneket kerítetek ennek a dolognak

ráadásul pont az addiktok meg kedvencek, akiknek aztán főleg semmi oka háborogni
igen, engem érdekel a rangom...egészen tagig, mert onnan már érzem, hogy vagyok itt valaki...legjobban csak az zavar, hogy a banolt nickemet is lefokozták

szal ne parázzatok, kár érte
fórumozzatok -
Trak
addikt
Mi az hogy az nem egészséges, hogy valakit nem érdekel a rang

Nem teljesen értem... szerinted csak olyan ember létezik akit vagy érdekel a rang, vagy közhelyesen azt mondja, hogy nem érdekli, de ez csak álca és mégis érdekli? Tehát nem létezik olyan, akit nem érdekel? Tök jó, hogy ennyire ismered az embereket, remélem pszichológus vagy.
Ezt ugye nem mondod komolyan?
Ezek szerint engem tudat alatt érdekel a rang, és inkább tagadom a dolgot, ezzel próbálva jó színben feltűntetni magam?

Érdekes elmélet, de sosem szerettem ha analizálnak... márcsak azért sem, mert nem szeretem ha burkoltan megmondják, hogy én igazából mit is gondolok, gondoljak
''közhely. ''én vazze leszarom ha újonc vagyok az se érdekel.'' ez nem normális. nem jobb egy jó csaj mint egy csúnyább?(ugyanúgy van melle meg feneke stb mégis jobb mellette. vagy nem?) ''
Ez alapján megkérdezném hány éves vagy, de nem vagyok olyan.
Ez nagyon nagyon hülye példa... Ki definiálja, hogy mi a jó csaj és mi a csúnya?
Kiválasztunk 1-1 csajt a tömegből, aki szerinted jó csaj és aki szerinted csúnyább.
Utána beszélgetek velük 1-1 órát, és elhiszed, hogy ha a csúnyább csajjal sokkal jobban el tudok beszélgetni, jobban érzem magam vele, akkor nem nagyon érdekel, hogy Őt nem nézik meg, miközben megyünk az utcán?
Valószínűleg ez azért van, mert nem úgy tekintek rá, mint ''mellre, fenékre stb-re...''
''vagy nem jobb ha egy corrado-ból nézed az arcokat mint egy ladából?''
Biztos, hogy sokkal jobb érzés a corradót (bárcsak ismerném ezt a márkát) vezetni, de nem azért veszek kocsit, hogy ''nézzem belőle az arcokat''...
Ezek alapján is analizálj, menjek kezelésre?
A hsz.-ed alapján nagyon más a mentalitásunk...
Úgy néz ki mégsem érdekelnek azok a dolgok amiket említettél. De nagyon nagyon kíváncsi lettem, hogy ez miért rég rossz

Kíváncsian várom a válaszod. -
Bazsesz
őstag
nekem tetszik ez az új rendszer. az előző is tetszett, ez is tetszik.
2089,75 a pontszámom így, 991 napja vagyok regelve, a rang egyértelmű. Naggggyon tetszik az új rendszer. Grat hozzá.

-
V.ki
aktív tag
Az adatokhoz nem lehetne beírni a kombinált hsz-számot is?
(egyébként hiányzik a nevem alól az a szép 'őstag' felirat,de ez legyen a legkisebb bajom az életben
) -
Loha
veterán
Hát mit mondjak érdekes az új rendszer...
Gondolom az volt a lényege az egésznek, hogy a fórum maradjon inkább szakmai, és ne menjen el bájcsevegésbe az egész...
Akik a rangra hajtanak azok ezentúl szakmai részbe fognak hozzászólni nem túl szakmai szinten.
Akik közössi részbe írnak sokat vagy a hardver piacba, azok meg alul lesznek értékelve.
Pedig ahhoz hogy vki sokéven keresztül aktív fórumozó maradjon ahhoz nagyban hozzájárul, mind a közösségi rész mint a hardverpiac. Mert ha az ember úgy érzi, hogy része a Prohardver közösségének akkor nem fog átpártolni másik fórumokra, még akkor sem ha ott esetleg jobbak a cikkek vagy az ösztartalom. Ha jó a hardverpiac, akkor nem fog a kedves fórumozó az aprónetre menni vásárolgatni. Szóval a sok olvasó és fórumozó megtartásához, és újak beszerzéséhez is nagyon fontos a 2 most eléggé mellőzött témakör minősége a PH!-n. Azoknak akik ezekben a mellőzött témakban aktív úgymond egy elismerés a rang. Na most aki sokat üzletel az úgyérezheti majd magát, hogy ő csak 0,1-szer annyira értékes mint egy szakmai topikokba irogató fórumtag. És az hogy a szakmai topikokba irogat az a vki nem jelenti azt, hogy segít bárkinek is, vagy emeli a fórum szinvonalát, nagyon sokan csak arra képesek, hogy sokadszorra is megkérdezzenek vmit, vagy villogjanak a konfigjukkal...
A regisztráció idő pedig sztem nem elég sok... Másfél év alatt lehet vki kedvenc, ha szétoffolja a szakmai topikokat. sztem biztos sokan érzik úgy, hogy nincs honorálva a sokéves PH!-s hűségük, mert csak 1-2 ezret szóltak hozzá sok év alatt, de közben meg feltehetőleg sokat olvasták a PH!-t és növelték a látogatottságot, és lehet, hogy inkább szerkesztettek 2szer egy hozzászólást, minthogy 3-at írjanak a rang érdekében, vagy 1be beleírták azt amit más 4-5ben hoz össze.
Szóval a jelenlegi rangrendszer arra ösztönöz mindenkit szokás szerint, hogy minél több hozzászólást hozzon össze rövid idő alatt most már csak a szakmai részben. Ez lenne cél?
-
I_Am
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Jóvanna, felszíne van. Én meg már fáradt.

-
SLYM
veterán
ez mentalitás kérdése. vannak akik nem törődnek bele a dolgokba és vannak akik igen.(bár változtatni nem lehet úgyse, de szólásszabadság van) az nem egészséges ha valakit nem érdekel a rangja. ez közhely. ''én vazze leszarom ha újonc vagyok az se érdekel.'' ez nem normális. nem jobb egy jó csaj mint egy csúnyább?(ugyanúgy van melle meg feneke stb mégis jobb mellette. vagy nem?) vagy nem jobb ha egy corrado-ból nézed az arcokat mint egy ladából?(kocsi-kocsi, elvisz ahova kell) mondhatod, hogy nem érdekel, de ez nem így van. vagy ha ígyvan akkor ez már rég rossz.
-
törölt tag
egy valami kimaradt, ha már minden hozzászólást figyeltek: a privi üzenetek!
javaslom ezek felvételét is a pontozásba! -
Trak
addikt
Vicc amit egyesek produkálnak...
Elolvastam a topikból kb. 100 hozzászólást (50 az elejéről, 50 a végéről), és elgondolkodtam rajta, hogy ha valaki ennyire tud sírni egy teljesen lényegtelen változtatás miatt, akkor annak milyen szar lehet az élete...
Most komolyan, ennyire fontos, hogy mi van a neved alatt? Vicc...
-
SLYM
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
respekt

-
Motion_Blur
félisten
Az én esetemben a még tegnap érvényben lévő pontszámítási rendeszerben (tiszta Forma-1
) a törölt hsz-el levonásával együtt is ~ 14.000 hsz-em volt.
Most az új rendszerben a súlyozott hozzászólásszám az eredeti (tegnapi) 65%-a.
Szerintem ez elfogadható ''veszteség''
-
Sianis
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, nem az, mert akkor a modik a szemetek, ha jogosan vétóznak...mert valaki nem érdemli meg, de a feltételek teljesülnek...
-
Sianis
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem jó! Mert aki ''fossa'' a szót, annak is lenne arcképe. Még szerencse, hogy a modiknak vétó joguk van, mielőtt ténylegesen megvalósulna....
-
SLYM
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez jó. tényleg. ez tényleg jó ötlet. és akkor a régi tagok is kapnának arcot. meg én is

-
Loretto
veterán
Eh még mindig van mit csámcsogni a dolgon?

-
kovsol
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
'' szakmai hsz felőlem lehet a duplája is''
ezzel lehet egyedül te lennél így
(#518) tiv83us: szóval érzésem azt mutatja marad a 600 nap
bár nem így lenne (persze negatív irányba való változásra gondolok)
(#520) Winner_hun: eltelt nap*2 + hsz talán így jobb lenne
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mindenkinek: Nyugalom, mar dolgozunk rajta

A feltetelek kb ugyanezek maradnak majd, az uj hsz-rendszer aranyaiban. -
SLYM
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
látod te is jól jársz. főleg ha elolvasod az alattad lévő hsz-t

-
tiv83us
veterán
Akkor most ismet tajekoztatnam/-nank/ a nepet, hogy az Arckep request feltetelei par napon belul at lesznek szabva. Turelem

-
boba6
senior tag
egy kis lefokozás senkinek sem árt, nem értem az emiatt durcizókat, így sokkal tisztább a kép szerintem is, jó ötlet volt meglépni
amúgy ha az olvasást is honorálná a ''renccer'' akkor már én is félisten lennék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és itt természetesen nem x írott hozzászólás = x olvasott hozzászólásra gondolok hanem minimum 10x-es szorzóra
ezt talán vmilyen szinten akár mérni is lehetne az online eltöltött idővel bár biztos lennének akik ezt is ranghajhászásra használnák (én csak a saját avatar miatt tekintem ''lényegesnek'' a rang dolgot
)
elég redundáns már így is sokszor az információ nem kell annyit szövegelni, inkább rendszerezni kéne és hivatkozásokat elhelyezni
amúgy ezzel a sok upolással, az ismételt aprókkal, többszörös topicnyitásokkal kéne kezdeni vmit mert elég szörnyű hogy nem látni a sok hülyeség miatt a lényeget
mod: belegondoltam, a 10x-es természetesen nevetségesen kevés
mod2: bár ha mindenki legalább enyit olvasna már lényegesen kevesebb lenne a felesleges hozzászólás
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
te még nem is vesztettél sok hsz-t. Gozso és Bobsurf kb 10000-et
és jópáran már kívülesnek az egyedi arcképekhez szükséges minimum limit alá.
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze továbbra is mehet a takarítás meg büntizés csak most átevődik a csatatér a szakmai topicocba, ami viszont visszalépés lenne szvsz.

Már nem vagyok olyan biztos a dologban.
Olyan ez, mintha itt Magyarországon a Ft-ot leosztanák 10-zel. És akkor a Mari néninek 3.000 Ft-ja lenne a 30.000 helyett, a Pista bácsinak meg 4.500 a 45.000 helyett.

ezt talán vmilyen szinten akár mérni is lehetne az online eltöltött idővel bár biztos lennének akik ezt is ranghajhászásra használnák (én csak a saját avatar miatt tekintem ''lényegesnek'' a rang dolgot