- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
ztylor
csendes tag
Sziasztok! Márciusban meg lett vonva a hirdetési jogom a hardveraprón. Korábban egy alienware laptopot hirdettem, amit egy felhasználó negatív kommentekkel látott el, mivel nem vettem fel vele a kapcsolatot, mert nem volt szimpatikus az ajánlata. A hirdetést töröltem, majd egy ismerősöm meghirdette a gépet, és Idő közben el is adta a laptopot. Szeretném visszakapni a hirdetési jogomat. csak pozitív minősítésem van, és főleg vásároltam, nem árusítottam, viszont szükségem lenne a jogosultságra, hogy eladni is tudjak. Ilyenkor kivel vegyem fel a kapcsolatot? vagy lehet valamit tenni?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest