Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nekem a kedvencem a Slackware. Semmi felesleges extra és csicsa
Ehhez képest a debian és csomagkezelése maga a rémálom ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem a debiant telepíteni semmivel sem nehezebb mint bármelyik más disztrót. Persze ne várj Mandrake, SuSe, UHU szintű telepítőt (szép karakteres akár a slack-é). Nem találja ki, hogy milyen hardvereid vannak. Elvárja, hogy meg mond neki, hogy mit akarsz csinálni. Viszont ehhez meg ad minden segítséget
Szóval fel lehet rakni szépen, ahogy a csillag megy az égen... 
-
Polesz
addikt
Lehet, hogy bugos a drága
Amúgy amikor a cd-t betolod válaszd az uhudebug módot. Ezt úgy tudod elérni, hogy beírod a megjelenő képernyőn, hogy uhudebug. Látni nem fogod mit írtál, de egy enter után bejön a konzol és ott nyomon tudod követni, hogy mit ír. Egyébként nekem akkor dobott ilyen hibákat, amikor megpróbáltam telepíteni és:
1. rossz volt a cd
2. az alaplapon a PCI IDE Master be volt kapcsolva (AsRock lapon).
3. Lövésem sincs, látni kellene... -
Polesz
addikt
Ha friss uhu-t tolsz fel akkor csak egy base-t tegyél, bár fullban is kb 16 perc alatt fent van. Driver feltol és ha működik akkor jó, ha nem akkor gáz van, de az már az nvidia sara lesz
Ja szerintem fejlesztői devel dolgokra szükség lesz mindenképpen hozzá, bár nem tom, nem csináltam egyszer sem 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ehhez képest a debian és csomagkezelése maga a rémálom ! 
Amúgy amikor a cd-t betolod válaszd az uhudebug módot. Ezt úgy tudod elérni, hogy beírod a megjelenő képernyőn, hogy uhudebug. Látni nem fogod mit írtál, de egy enter után bejön a konzol és ott nyomon tudod követni, hogy mit ír. Egyébként nekem akkor dobott ilyen hibákat, amikor megpróbáltam telepíteni és: