- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ha nem tetszik... ne használd. ha csak azért akarod használni, hogy elmondhasd, hogy linuxot hassználsz, akkor nem neked való. ha a kattingatós dolgokat jobban szereted, akkor a win a te oprendszered. ott is vannak hülyeségek, pl. ha biztonságban akarsz lenni, akkor ott is meg kell tanulni, hogy milyen tűzfalatt/vírusírtót/spyware-irtót tegyél fel, hogyan kell beállítani a böngészőt, stb.
mint azt előttem is mondták: a linux nem windows. nem is akar olyan lenni. és ez a jó benne. én otthon csak azt használok, nagyon elégedett vagyok vele.
a disztribekről: minden disztribbel meg lehet mindent csinálni... csak kérdés, hogy milyen egyszerűen. mikor suse-t használtam, nem értettem, hogy miért egyszerűbb parancssorból kiadni egy apt-get dist-upgrade parancsot, mint pl. yast-ban kiválasztani a frissítést. miután áttértem debre, megértettem.
tehát nincsenek túlbonyolítva, a win van leegyszerűsítve ehez képest túlságosan. a linux egy nagyon átgondolt alapra épül, annak minden előnyével, hátrányával és kényelmetlenségével. wines gondolkodásmóddal hamar elakadsz benne. -
koenig
aktív tag
én állandóan csalódom a linuxban. Mert még windowsosan gondolkodsz.
Neked is leírom: A Linux nem Windows!! Ne akard, hogy olyan legyen, semmilyen tekintetben!!
meg van olyan parancs, ami a readmeben van a parancsértelmezőben meg nincs Parancsok egyszerű felhasználók számára korlátozott, sok csak root joggal érhető el!! Ő mindent megtehet, el is ronthatja a rendszert, ezért nem kap meg minden parancsot egy átlagos felhasználó.
Leírások pedig egyre érthetőbbek lesznek, ha folyamatosan tanulsz.
A disztribúció választásban részben egyetértek veled, ha ez tetszik neked ezt használd. Mindegyikkel lenne probléma amit ugyanúgy Neked kell megoldani.
Sőt, ha kérdezel még segítenek is megoldani.
Viszont frissebb verziót érdemesebb használni, hiszen sok hibajavítást, új dolgokat tartalmaz, újabb eszközöket támogat.
Szerintem semmi jó nincs a linuxban.
Teljes mértékben Tőled függ, hogy akarod használni vagy sem, Szabad Szoftver! Ha igen, akkor viszont tanulnod kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest