Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
1. A SuSE 10.0 nem instabil.
2. Nézz utána mi a különbség a Professional és az OSS verzió közt - szerintem az utóbbit erőltetted.
3. A kernelfordítás kábé a sokezredik dolog, amivel egy linuxosnak foglelkoznia kell. Úgy is mondhatnám: szinte kizárt, hogy szükség legyen rá.
4. SuSE alatt amúgy a kernelfordítás kábé felejtős.
5. Van. MPlayer, MEncoder, stb... -
zLegolas
őstag
A WineX a 3D-s (directX) féle dolgokat is eszi, és pénzes program. Szal ha játszhatnékod van, akkor ez kell neked.
De eléggé problémás asszem, az oldalukon van rengeteg game felsorolva mint támogatott, de a fene tudja... komolyab tapasztalataim nincsenek sajna (nem nagyon játszom...) -
zLegolas
őstag
Csak azért hallasz ilyen sok bajt mert akinek működik rendesen , ő nem irogat a forumra hogy ''kiraly nincs semmi bajom''.Amugy nekem tetszik es megvagyok vele elegedve, igaz van egy ket hibája , de minek nincsen, szal szerintem nekem ez lesz fent egy jódarabig.
Biztos így van, én dettó így érzek a SuSE-val, bár azt is sokan szidják...
Mondjuk ott áll az asztalomon komolyabb nekiveselkedésre várva egy Gentoo (hála érte Sipi-úrnak!), meg egy Black Panther, újabb UHU, stb...
Talán mostantól időm is több lészen...
-
zLegolas
őstag
Olyan sokaktól hallok ilyen nyüglődést, hogy kezdem elhinni, tényleg vacak az 1.2.
Még jó, hogy nem erőltettem, (pontosabban ki sem próbáltam...).Lehet, hogy ezután sem fogom...
-
zLegolas
őstag
válasz
yossarian
üzenetére
Linux vírus nuku, vírusírtó akkor kell, ha a Windows-t akarod vele tutujgatni.
Netezni mindenképpen csak Linux alatt próbálj, ezzel a rizikó 95%-át ki is ütötted. Ha mindezt megspékeled azzal, hogy felhúzod a tűzfalat (nem'tom UHU-n hol van, de benne van az tuti!), akkor 99%.
A maradék 1 meg le van ejtve
-
-
zLegolas
őstag
A spéci kártyákon (a maiak mind ilyenek) nem megy csak úgy a 3D, ahhoz a megfelelő (ATI v. nVidia) drivert is fel kell erőszakolni.
Ez azért van, mert a nyílt forráskódú Linux-okba nem lehet gyárilag zárt forráskódú részeket beheggeszteni, azokat a gyártók honlapjairól kell (ingyenesen) letölteni és beizgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest