Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
Forest_roby
üzenetére
azureus-al voltak szívásaim, meg a java-ba is belenyúl ha pl automatix-al rakom fel, mert a saját telepített jávát felülbírálja a backportos jávával, gondolom belenyúlkál az alternatives-ba amit én nem nem szeretek piszkálni mert már 1x elb@sztam rendesen..
meg a firefox sem talált magához java ügyben ezek után..
aztán volt még olyan bug is hogy a hibajentés az asztalon maradt és nem lehetett törölni, zárni...
tehát fogtam és szépen áttértem egy apache+mysql alapú ( ftp szerver miatt amúgy is van) webes kliensre, neve torrentflux és akár mhelyről is ránézhetek hogy mi hol tart meg tudok hozzárakni a letöltéshez
usereket lehet vele felvenni, szal akár többen is tölthetnek
egyszerűen bazijó
persze megfelelő portforward meg iptables kell hozzá meg némi phpmyadmin sql ismeret
örök hála gekko havernak érte..
-
cucka
addikt
válasz
Forest_roby
üzenetére
Ha a mozzila nem fut el a gépen, akkor az azureuson már ne is gondolkodj
ennyi erővel felrakhatná a gimp-et és a tuxracer-t is, mert azok is sok erőforrást esznek. valójában az zavart, hogy volt a gépen konqueror, firefox, opera, explorer, lynx, nem volt szükségem még egy böngészőre. ezen kívül egy java-ban írt, majdnem platformfüggetlen torrent kliens mi a túróért függ a mozilla-browser csomagtól?. a hely egyébként probléma volt, letöltések egy fat32-es particióra mentek volna.
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elemlámpa, zseblámpa
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
usereket lehet vele felvenni, szal akár többen is tölthetnek