Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• GD

őstag

válasz Forest_roby #3861 üzenetére

azureus-al voltak szívásaim, meg a java-ba is belenyúl ha pl automatix-al rakom fel, mert a saját telepített jávát felülbírálja a backportos jávával, gondolom belenyúlkál az alternatives-ba amit én nem nem szeretek piszkálni mert már 1x elb@sztam rendesen..
    meg a firefox sem talált magához java ügyben ezek után..
    aztán volt még olyan bug is hogy a hibajentés az asztalon maradt és nem lehetett törölni, zárni...

tehát fogtam és szépen áttértem egy apache+mysql alapú ( ftp szerver miatt amúgy is van) webes kliensre, neve torrentflux és akár mhelyről is ránézhetek hogy mi hol tart meg tudok hozzárakni a letöltéshez :) usereket lehet vele felvenni, szal akár többen is tölthetnek
    egyszerűen bazijó :D

persze megfelelő portforward meg iptables kell hozzá meg némi phpmyadmin sql ismeret

örök hála gekko havernak érte.. :R

• cucka

addikt

válasz Forest_roby #3861 üzenetére

Ha a mozzila nem fut el a gépen, akkor az azureuson már ne is gondolkodj
    ennyi erővel felrakhatná a gimp-et és a tuxracer-t is, mert azok is sok erőforrást esznek. valójában az zavart, hogy volt a gépen konqueror, firefox, opera, explorer, lynx, nem volt szükségem még egy böngészőre. ezen kívül egy java-ban írt, majdnem platformfüggetlen torrent kliens mi a túróért függ a mozilla-browser csomagtól?. a hely egyébként probléma volt, letöltések egy fat32-es particióra mentek volna.

Aktív témák