- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Windowsról telepítettem az ubuntut, és egy 10GB-os területet engedélyeztem számára a merevlemezen, gondolván, hogy úgysem kell nekem majd több, de ez változott. hogyan tudnám megnövelni a területet?
Üdv.
-
MZsoltee
veterán
Valami olyan kis progira lenne szükségem, ami az Everestre/Aida-ra hasonlít, csak ugye linux, Ubuntu alá, remélem tudok segíteni...
-
MZsoltee
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült megoldani a problémát.
Már csak egy kérdésem van de lehet azt nem itt kellene feltennem. A Chrome-ban hogyan lehet azt megoldani, hogy ha görgetek akkor ne a fülek között váltson, hanem az adott fülön görgessen le föl, anélkül, hogy kattintanom kellene az oldalra. -
MZsoltee
veterán
válasz
MZsoltee
üzenetére
Mondhatni megvan a rendszer, erről írok már, csak az zavar, hogy az ablakok bal felül záródnak és csukhatók le, ezt kellene átrakni jobboldalra,valamint annak ellenére, hogy natív felbontáson használom a gépet a szöveg nem olyan éles mint Xp alatt ezzel kellene valamit kezdeni.
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Valószínűleg gyakori látogatója leszek ennek a topicnak. Komolyabban kell vennem a tanulást el kellene végeznem végre az egyetemet, így vásároltam egy kis notebookot, hogy ráhangolódhassak a tanulásra mégpedig úgy hogy heti több alkalommal ellátogatok a könyvtárba és ott tanulok. Ahhoz, hogy ez még könnyebben menjen kitaláltam, hogy linuxot fogok telepíteni a gépre, hogy a játékok se kísértsenek. Ebben kérném a segítségeteket, melyiket hogyan stb.
Amire használnám a gépet:
Böngészés
szovegszerkesztés doc és pdf (diplomamunka)
zenehallgatás néha kis film (torrent)
skypeEhhez lenne szükségem egy operációs rendszerre. Mindezt egy dell d630-ason.
T7300 2ghz
1Gb ram
Intel 965 videovezértlőVálaszaitokat előre is köszönöm!
-
MZsoltee
veterán
Olyan összefoglalót keresnék amiben le vannak írva a terminál parancsok illetve a kiterjesztések amiket az Ubuntu használ. Jó lenne magyar nyelven.
Előre is köszi!

-
MZsoltee
veterán
Itt is felteszem a Firefoxos totyikba írt kérdésemet hátha Ti jobban tudjátok

[link]A segítséget előre is köszi!
Üdv!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest