Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mor
tag
válasz
ragazzo
üzenetére
a hivatalos oldalról szedtem le az iso-t, és csak akkor kér jelszót hogyha cd-ről bootolok, ha vmwareben vagyok akkor automatikusan belép. szóval a problema érthetetlen.
kipróbáltam a user-pass variációkat egyik sem működött, az egészben a vicc hogy az előzö ubuntu a 6-nál nem volt ilyen problémám.
közben leszedtem az alternate verziót, majd megnézem azt legfeljebb felrakom text installal.
köszönöm szépen a segítséget. -
mor
tag
Hi!
felszeretném rakni az ubuntu 7.04-et de miután a live cd elindul a bejelentkezésnél megáll, és kéri a usert és a passt. viszont vmwareben megnéztem és ott a login automatikus. viszont ha cdről bootolok akkor ezt nem teszi meg.
kérdés hogy hogyan tudnék belépni hogy elkezdhessem a telepítőt.
semilyen leírásban nem leletem rá hogy mi a live cd user neve és hogy mi a pass.
kérlek segítsetek.
ha már valahol le volt írva akkor bocsi de sajnos nincs időm végignézni a topikot.
Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest