Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
mor
tag
válasz
ragazzo
üzenetére
a hivatalos oldalról szedtem le az iso-t, és csak akkor kér jelszót hogyha cd-ről bootolok, ha vmwareben vagyok akkor automatikusan belép. szóval a problema érthetetlen.
kipróbáltam a user-pass variációkat egyik sem működött, az egészben a vicc hogy az előzö ubuntu a 6-nál nem volt ilyen problémám.
közben leszedtem az alternate verziót, majd megnézem azt legfeljebb felrakom text installal.
köszönöm szépen a segítséget. -
mor
tag
Hi!
felszeretném rakni az ubuntu 7.04-et de miután a live cd elindul a bejelentkezésnél megáll, és kéri a usert és a passt. viszont vmwareben megnéztem és ott a login automatikus. viszont ha cdről bootolok akkor ezt nem teszi meg.
kérdés hogy hogyan tudnék belépni hogy elkezdhessem a telepítőt.
semilyen leírásban nem leletem rá hogy mi a live cd user neve és hogy mi a pass.
kérlek segítsetek.
ha már valahol le volt írva akkor bocsi de sajnos nincs időm végignézni a topikot.
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Opel topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest