Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Végülis igazad van,
de majd csiszolnak rajta. Nem tudom miért, de egyébként nekem is szimpatikusabb a Gnome. A KDE-n az Oxygen téma sötét verzióban viszont ütős - vagy végülis bármelyik rendszerer bárhogy kinézhet a GUI?
Monnyuk a legkirályabb valami ultraminimalista dizájn lenne, mint pl. a Cinerella egyik témája... :
A letölthető témák (pl. gnome-look.org) amúgy mennyire teljesek és "megbízhatók"? Bocs a sok láma kérdésért... -
Nkboy
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Az valahogy nekem sem jött be. Majd még finomitják.

Aktív témák
- Synology NAS
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Elektromos autók - motorok
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Gurulunk, WAZE?!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de majd csiszolnak rajta. Nem tudom miért, de egyébként nekem is szimpatikusabb a Gnome. A KDE-n az Oxygen téma sötét verzióban viszont ütős - vagy végülis bármelyik rendszerer bárhogy kinézhet a GUI?