Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
csinturi
üzenetére
A belkin nem n-es wifi valszín... Nekem legalábbis az N-es wifikkel volt gondom 10.04 alatt, a kernel nem támogatja, csak 2.6.35-től, a 10.04 alatt meg csak 2.6.32-es van alapból.. Sajna hiába raktam alá újabbat, azzal se ment, mivel nincs hozzá firmware ez alatt a rendszer alatt.
Megoldás: újabb ubi telepítése.. Legalábbis szerintem. De lehet jön valaki okosabb és megoldja neked

-
törölt tag
válasz
csinturi
üzenetére
system/administration/additional driver nekem megoldotta a gondot egy broadcom wifi kártyával nem akart egyből menni, az végigfutotta az eszközöket és felkínálta hogy aktiválja. netkapcsolat kell hozzá, de azóta is vígan hasít. magyar nyelven is valami hasonló progi kell legyen, nálam soha nem volt fent más csak angod

pontos típusod van? fuss a fentivel egy kört ha nem dob semmit akkor érdemes utánanézni.
Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest