- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
csinturi
üzenetére
A belkin nem n-es wifi valszín... Nekem legalábbis az N-es wifikkel volt gondom 10.04 alatt, a kernel nem támogatja, csak 2.6.35-től, a 10.04 alatt meg csak 2.6.32-es van alapból.. Sajna hiába raktam alá újabbat, azzal se ment, mivel nincs hozzá firmware ez alatt a rendszer alatt.
Megoldás: újabb ubi telepítése.. Legalábbis szerintem. De lehet jön valaki okosabb és megoldja neked

-
törölt tag
válasz
csinturi
üzenetére
system/administration/additional driver nekem megoldotta a gondot egy broadcom wifi kártyával nem akart egyből menni, az végigfutotta az eszközöket és felkínálta hogy aktiválja. netkapcsolat kell hozzá, de azóta is vígan hasít. magyar nyelven is valami hasonló progi kell legyen, nálam soha nem volt fent más csak angod

pontos típusod van? fuss a fentivel egy kört ha nem dob semmit akkor érdemes utánanézni.
Aktív témák
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Hobby elektronika
- Goddess of Victory:Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest