Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
ViZion
üzenetére
Elvileg a Canonical az Ubuntuhoz csinál patcheket, amik az Ubuntuhoz letölthető kernel source csomagban vannak a kernel mellé pakolva.
Nekem volt ilyen szívásom, hogy a vanilla kernelt leforgatva nem indult el a gép, Ubuntu patchesel meg simán... És ugyanúgy csinálam...
De amúgy az Ubi patchek főként speckó laptopokra, ilyesmik vonatkoznak (pl. nekem ki kellett hagynom a HP XE3-ra írt modult, mert nem fordult le -> egy HP XE3-ra fordítottam amúgy -> se energiagazdálkodás, se speckó gombok nincsenek...) -
sztikac
őstag
válasz
ViZion
üzenetére
A kernelt kik fejlesztik?
Kicsit régebbi , de nem sokat változtak az arányok.pl. Red Hat és a Canonical "bedolgoznak" oda, vagy külön megy a fejlesztés? Vagy ezek a cégek csak a kernelhez teszik a körítést, és abba nem szólhatnak bele?
A RedHat az egyik legnagyobb kernelfejlesztő, a Canonical nem hiszem, hogy bármibe is túlságosan beleszólna.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest