Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
- 

vilmaboy őstag válasz  leslieke

üzenetére leslieke

üzenetérebazeeeeeeeeeeeeeeeeg.    Még szerencse, hogy csak 1x próbálkoztam vele tegnap    El sem mondom inkább...    Most hogy olvastam a kábel szót... ráébredtem, hogy kikötöttem a tévéből a lan kábelt, mert kellett az egyik szervizelt géphez Most hogy olvastam a kábel szót... ráébredtem, hogy kikötöttem a tévéből a lan kábelt, mert kellett az egyik szervizelt géphez   Na az tuti ha tegnap nekiáltam volna komolyan próbálkozni, akkor most nagyon mérges lennék Na az tuti ha tegnap nekiáltam volna komolyan próbálkozni, akkor most nagyon mérges lennék Nesze neked informatikus... Nesze neked informatikus... Ha bedugom a kábelt, akkor már lehet, h nálam is jó lesz Ha bedugom a kábelt, akkor már lehet, h nálam is jó lesz   ha nincs automatikus indításban a szerver, akkor mindíg kézzel terminálból elindítom és ennyi? Amúgy te késlelteted az indítását? ha nincs automatikus indításban a szerver, akkor mindíg kézzel terminálból elindítom és ennyi? Amúgy te késlelteted az indítását?A kialakítás nálam is tévé kábelen a rooterben, laptop wifin ugyanarra. 
Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nesze neked informatikus...
 Nesze neked informatikus...