Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
szerintem a mutter miatt van teljesítmény probléma, nem a js miatt. mondjuk hozzáteszem, hogy a mutter amióta fent van, soha nem fagyott, compizból meg jónéhányszor volt már olyan, hogy valamilyen interakcióra újratöltötte magát
persze ebből nyilván nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, csak mellékesen megjegyeztem.egyébként az a baj, hogy ez az egymásra mutogatás mindkét oldalról megvan. a Canonical is csak megy mint vakkecske előre a Shuttleworth által kijelölt ösvényen, és beintenek mindenkinek, és a gnome csapat is kb ezt csinálja. ez meglátszik a felhasználókon is: te itt unity ostorozásról beszélsz, de pontosan ugyanezt az aggressziót produkálja a unity tábor a gs-sel szemben. a lightDM-et én is preferálnám, de például a global menüt, az indicatorokat, meg még pár dolgot nem annyira. csak nem nagyon lehet válogatni, mert vagy ez van, vagy az, a kettő ötvözése nehéz az ilyen (fejlesztői) személyes ellentétek miatt.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze ebből nyilván nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, csak mellékesen megjegyeztem.