Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
ad1: ok bocs komám, ezentúl nemfogok olyan dolgokról dumálni, amit mindenki használ, mer nem sok milliomos rohangál körülöttünk, hogy minden vackot megvegyen eredetiben, riszpekt neked, ha te kivételt képezel
bocsánatot kérek a főmuftiktól, hogy le mertem írni a fenti szavakat!
crackelni, daemonozni bűn, vegyetek csak meg mindent, azokat a programokat is, amik már nincsenek forgalomban, ha nem tudjátok, kérdezzetek, vannak itt nagyon profi emberek
ad2: van ismerősöm akinek megy linux alatt is wines program, lehet hogy varázsló
ad3: amit mutattál linket, nagyon köszönöm, de egy 8 éves gyerek negyed órájába tellne kiismerni annyira ezt az OS-t, mint ami oda van írva, ha lehet ne nézz sült baromnak kérleksegítséget kértem, nem kukacoskodát, de úgy látom hogy veled nem lehet bírni, úgyhogy ne válaszolj, ha nem segíteni akarsz, vagy moderáltass ki engem, köpök rá
az ilyen emberek miatt nem szoktam fórumozni

Aktív témák
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Suzuki topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Assetto Corsa EVO
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest