- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
ha egy backupot akarsz az addig nem is létező xorg.conf-ról, akkor előbb létre kell hozni. a ctrl+alt+F1-6 valamelyikével kilépsz konzolra, és ott egy Xorg -configure paranccsal csináltatsz egyet. ez a saját mappádba kerül. nézegetheted, próbálgathatod, alakítgathatod, ha tetszik, átmásolod a szokásos helyére. így lesz egy alap, amihez később visszatérhetsz.
kiindulásnak jó.a menu.lst sincs már, valóban. de ez a GRUB2 miatt. jó részletes GRUB2 útmutató, nemzetközi linkekkel.

-
ntomka
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
A karmicban már valóban automatikus beállításokat használ az x11, de nvidia számára még mindig szükséges a statikus beállítás. Az a módszer, amit bemásoltál nekem bevált korábban.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Asus Rog Strix B250f Gaming
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest