Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
válasz
Marked
üzenetére
Jah, most olvasom tovább, hogy 3.5-öd van, akkor abba a könyvtárba kellene másolni. De azt is olvasom, hogy ugyanezt a hibát kaptad mint én a legújabb béta Moonlighttal, szal akkor lehet nem fog menni. Nézegettem pár Silverlightos tartalmat és hát van ami jó, van ami még nem. De dolgoznak rajta, teljes támogatás még nincs.
-
válasz
Marked
üzenetére
Próbáld meg ezzel.
Annyi a teendőd, hogy a letöltött cuccot kicsomagolod, majd bemásolod a /usr/lib/firefox-3.6 könyvtárba úgy ahogy van (rootként). Figyelj arra, hogy a plugins könyvtár az egy link ott alapból, abba kattints bele és a letöltött plugins könyvtárban levőket másold bele külön, hátha nem tette meg. Ezután nézd meg, hogy jó lett-e, nekem azt írta ki, hogy Error opening http://.... Message: MmsDownloader failed, de ez nem biztos, hogy emiatt van.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Revolut
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi