Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem Te nagyon félreértetted harry javaslatát, ezt írta, idézem: "hosszabb távon én a helyedben inkább angol nyelven kezdeném el tanulni." Ez nem személyed elleni kritika volt, nem is az angol nyelvtudásodat bírálta (szerintem Te így értetted), hanem csak annyit javasolt, hogy érdemes inkább először angolul megtanulgatni a menüpontok neveit, ráadásul szakmai fórumokon és a manualokban is szinte biztos, hogy inkább angolul fogod megtalálni a választ a kérdésedre, nem magyar nyelven. Ez egyébként még Windows esetén is sokszor így van.
Amúgy meg ne pánikolj mindenen, ha nem találod meg elsőre, amit szeretnél, mert épp azzal fogod a legjobban kiismerni az új oprendszeredet, ha sokat szívsz vele.
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel. 
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Temu
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha saját magad találod meg a megoldást a kérdéseidre, akkor az tuti, hogy megmarad a fejedben, ha a kezedbe adják a kész megoldást, akkor nem biztos. Én is csak most kezdtem el tanulni az Ubuntut, mégsem árasztottam még el a topicot a hatmillió kérdésemmel.