Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ott még nem próbáltam állítgatni őket, de nekem nem is az a gondom, hogy nem működnek a gyorsgombok (nem is próbáltam őket) hanem én szeretném beállítani, hogy melyikre mit reagáljon. Win alatt is amit lehetett átprogramoztam. Pl. Tettem fel Gnome Commandert, egy gombra akarom elindítani, vagy az egérnél az oldalsó (talán 4ées gomb) legyen a középső gomb nekem. A multimédia funkció az egyetlen talán amit azon akarok hagyni ami eredetileg is

(#21332) rtom: Akkor megnyugodtam, ha rendben megy, mondjuk nem tudom honnan szülte, hogy legyen még egy asztalom. Gondolom, hogy két out van a videókártyán, de akkor is furcsa, de nem baj. Most már tudom, mit jelent a metamodes sor
kösz 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest