- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
-
törölt tag
válasz
upszilon #19911 üzenetére
ha annyira nem tetszik, akkor tegyél fel mások bootloadert. például: [link]
ebben le lehet jelszavazni az egyes rendszereket, így hiába hozná be a bootmenüt akárki, nem tudna mást bootolni.
bár lehet, hogy grubban is meg lehet cisnálni, főleg az új verzióban, arra azt íták, hogy scriptbarát. -
válasz
upszilon #19911 üzenetére
De ha nem nyomod meg a SHIFT-et akkor elindul, teljesen csendben, még egy pillanatig sem fog látszódni a menü. Mi a gondod ezzel, ezt nem értem. Ha a Windows nem is lenne benne a választhatók listájában, akkor is elő lehetne hívni a menü-t, azt nem úsznád meg. De ha annyira zavar a dolog, egyszerűen a /etc/grub/grub.cfg-ből szerkesszed ki, vagy a menü megjelenésekor bootnál is szerkeszthetővé lehet tenni valamilyen gombbal, ott írja alatta.
Megjegyzem, ha pl. az F11-et nyomvatartod a Windows-nál indításkor, akkor hasonló választó jön elő, ahol kiválaszthatod melyik rendszert indítanád, vagy ha az F8-at akkor meg további választható indítási módok (pl. csökkentett). Nem értem mi a bajod ezzel, ne nyomd meg és kész.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest