Hirdetés
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Voltam fodrasznal, ujra alig egy centis a hajam.
-
twollah
nagyúr
Eleg elszomorito latvany nezni ezeket a kepeket [link].
-
twollah
nagyúr
Esik az eso.
-
twollah
nagyúr
Delutan aludtam egy jot.
-
twollah
nagyúr
Megy az ''Amerikai pite'' a TV2n.
-
twollah
nagyúr
Vasarnap.
Punnyadas, kinn a szabadban szinte semmit sem lehet csinalni a szel miatt, pedig az ido kellemes meleg, szivesen elmentem volna egy kicsit bringazni. -
twollah
nagyúr
Jovo heten delelottos vagyok.
-
twollah
nagyúr
Kivegzes [link].
Erdemes minnel hamarabb megnezni mielott eltavolitjak a YouTuberol. -
twollah
nagyúr
Jaj!!!!
Veletlenul a HirTV oldalara tevedtem! -
twollah
nagyúr
Fizetesig - ami elmeletileg 8an kellene, hogy legyen, de a kedves Fonok1 inkabb megprobalja mostanaban 10ig kihuzni - van kb. 3 ezer local creditem.
Aldom magam, hogy az eszemre hallgattam es nem adtam kolcson 20ezer local creditet a kolcsonkeros kollegamnak. -
twollah
nagyúr
Holnap jonnek a szerelok Hollandiabol, hogy osszerakjak az uj nyomogepet.
Egyenlore hatalmas nagy dobozok leptek el a nyomdat.
Az egyik doboz a ratapasztott sarga fecni tanulsaga szerint 9000 font sulyu (4082,31kg).
Hogy mi a franc lehet benne az egyenlore holnapig rejtely marad.
A cuccok az U.S.A.bol jottek a feliratok tanulsaga szerint, ott es meg par elvetemult helyen hasznaljak a gyoker angolszasz mertekegysegeket az SI mertekegysegrendszer helyett.
Fonok1 gondolom egesz nap amokot fog futni a szerelok mellett es minket meg a halalba fog kergetni a baszogatassal.
Mindegy, hala az egnek csak delutan 2ig mergezi majd a levegot korulottem, utanna palyazok el a halalba. -
twollah
nagyúr
Picit faj a fejem, a bal szemem, a derekam a jobb oldalon a vesemnel.
Kb. ennyi, meg elek... -
twollah
nagyúr
Eroszakos halalt halt csirkek vegtagjait ettem vacsira.
Elvagtak a torkukat es kivereztek.
Utanna levagtak a fejuket.
Majd leforraztak oket es kiteptek az osszes tollukat.
Felvagtak a hasukat es az osszes belsoszervuket kiteptek, a vegtagjaikat igeny szerint levagtak.
Kb. igy kerul a bontott csirke a hutopultba.
Az allatvedok erre nem ugranak, hogy verjem a faszom az osszes alszent kocsogbe! -
twollah
nagyúr
Erdekes egy sorozat es a ''Hosok''.
-
twollah
nagyúr
Szinte egesz nap fajt a derekam.
-
twollah
nagyúr
Majdnem kaptam egy kitiltast a forumrol, meg lezerlovest tyu tyuuuuuuuuuuuu.
-
twollah
nagyúr
Teljes apatiaban fetrengek.
-
twollah
nagyúr
Vmi hihetetlen muanyag ize van az Uncel Ben's gyors rizsnek.
-
twollah
nagyúr
Vmi hihetelen szarul aludtam az ejszaka, nem is alvasnak neveznem, hanem csak bobiskolasnak.
Szinte minden oraban felriadtam par percre, es utanna alig tudtam visszaaludni. -
twollah
nagyúr
Ma delutan megerkeztek a holland szerelok, hogy osszekalapaljak az uj gepet.
Hala az egnek delelottos vagyok, es igy megusztam Fonok1 amokfutasat a szereles kozben. -
twollah
nagyúr
Hallgattam a szerelok holland karattyolasat es rajottem, hogy a holland az egyik legelbaszottabb nyelv a vilagon.
-
twollah
nagyúr
Megkostoltam az anyamtol kapott szaritott:
- kivit.
- narancsot.
- barackot.
Mindegyik uszik a cukorban, de nem rosszak. -
twollah
nagyúr
Lassan huzok aludni.
-
twollah
nagyúr
Ma tunetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Ma is rakosgattak ossze a szerelok a gepet.
Az egyikuk tud egy picit nemetul, igy elbeszelgettunk egy picit a minimal nemettudasommal (ficken, blasen, ja Gunter spritzen).
Kerdezte, hogy mit csinalok, milyen a regiszter, szoval erdeklodott.
Valaszolgattam a kerdesekre, mondtam, hogy minden csak odafigyeles kerdese + egy pici karbantartas(olajozas, zsirzas, odafigyeles).
Emlitette, hogy a karbantartas mashol is gond, mert a cegek a munkara mennek ra.
Szoval ez a ''csak akkor torodunk a geppel ha mar majd szethullik'' hozzaallas nem csak a magyaroknal a megszokott. -
twollah
nagyúr
Feltette nekem vki a kerdest, hogy hogyan alakult ki nalam a psytrance zene szeretete.
Hm...
Ez egy erdekes kerdes.
Mar az is erdekes kerdes, hogy hogyan fer meg nalam a psytrance, es a death metal, grindcore, hardcore.
Anno meg a XX. szazad legvegen amikor megjelentek az elso techo kazettak a kulonbozo piacokon enyhe tulzassal zsak szamra vettem oket.
Idovel ez alabb hagyott, mert ugy ereztem semmi ujdonsag nincs a szamokban ''egyet hallottal hallottad az osszest'' erzes fogott el, igy lekattantam az elektronikus zenekrol.
Ugy 2001 vegen, 2002 elejen kaptam egy linket honnan ujfent zsak szamra lehetett letolteni a zeneket, es ugy maradtam.
Azota kialakult egy iranyvonal ami utan erdeklodom goa, psytrance, dark psy, es lassan mar a kiado nevebol is kovetkeztetni tudok arra, hogy erdemes a kiadvannyal foglalkozni, vagy inkabb hanyagoljam. -
twollah
nagyúr
Kivettem a szamlamrol 30ezret, hogy legalabb legyen egy kis penzem + tudjak adni a rezsibe .
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Magam alatt vagyok, megyek aludni.
-
twollah
nagyúr
A mai nap folyaman gyakorlatilag a lelkem is kifostam.
Vmivel kegyetlenul elcsaptam a gyomrom. -
twollah
nagyúr
Taxi 4
Te jo isten, mar a 3. resz is nezhetetlenul szar volt.
Vajon tudjak e a szinvonalat uberelni? -
twollah
nagyúr
Tudom en magam szopatni es meg segitseg sem kell hozza.
Nezem, hogy napok ota alig megy a feltoltesem a torrent klienssel de arra, hogy miert nem jottem ra.
Ma veletlenul beneztem a beallitasokba es latom, hogy lekorlatoztam a feltoltes sebesseget.
Eljen...
A Lamer-Detect-O-Meter kegyetlenul kilengett. -
twollah
nagyúr
Ujra lesz vmi Commodore jatekmasina?
[link] -
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Ennyit az external linkrol... -
twollah
nagyúr
Most derult ki, hogy az egyik munkatarsam lopja a nyomdabol a hasznalt, selejt nyomolemezeket.
Mas nem is hianyzott csak ez.
Sot, hogy ne legyen annyira egyszeru a helyzet az emberunk kerek perec kijelentette, hogy mast is lopni fog a nyomdabol nem csak a lemezeket.
De jo...
Most mi legyen?
Alljon vki oda Fonok1 ele es nyomja fel az illetot vagy hagyjuk, hogy a dolgok folyanak a sajat medrukben es egyszer csak lebukik.
Eleg nagy a dillema.
Munkatarsat a nagy almoskonyv szerint sem jo huzas felnyomni.
Kesobb folytatom el kell mennem. -
twollah
nagyúr
De az sem jo ha elhallgatja(juk), mert Fonok1 akar ra is kerdezhet, hogy ugyan miert nem szoltunk neki idoben ha tudtunk a dologrol?
A masik felelmem a dologgal kapcsolatban, hogy eloszor csak a nyomda cuccai kesobb mar a mienk?
Szoval eleg magasan all a merce amit at kene ugranunk ugy, hogy ne verjuk le a lecet. -
twollah
nagyúr
Chat.hu szinvonal ujra ut.
19:06 [Elizabeth0000] szia
19:10 [Henrik28Bp] hello
19:13 [Elizabeth0000] keresel barátnőt vagy csak dumálni szeretnél?
19:16 [Henrik28Bp] uncsizom
19:16 [Elizabeth0000] én is de későn jött a válaszod
19:16 [Henrik28Bp] idore megy?
19:17 [Elizabeth0000] nem
19:17 [Elizabeth0000] attól függ mire gondolsz
19:17 [Henrik28Bp] mire kene gondolnom?
19:18 [Henrik28Bp] bocsi faradt vagyok
19:18 [Elizabeth0000] ok dolgoztál ma?
19:19 [Henrik28Bp] igen altalaban
19:19 [Elizabeth0000] miért nem pihensz akkor?
19:20 [Henrik28Bp] pihegek
19:20 [Henrik28Bp] te?
19:21 [Elizabeth0000] én csak izgalomra vágyom
19:21 [Henrik28Bp] uljel hullamvasutra -
twollah
nagyúr
+++ATH0
Mekkora poen volt anno.
Kuldott az ember a modemnek egy +++ATH0 es a modem azt mondta, hogy katt en leteszem.
A delikvens meg eloszor csodalkozva maszott vissza az IRCre, hogy:''Bazz leszakadtam!''.
A harmadik, negyedik leszakadas utan mar a hajat tepte.
A rosszindulatu emberkek (koztuk en is) meg mar fetrengtek a foldon a rohogestol.
Regi szep naiv betarcsazos idok.
Lassan mar azt sem tudom, hogy milyen a modem hangja amikor tarcsaz es ment a handshake. -
twollah
nagyúr
Szombaton dolgozzuk le a jovo het pentekjet es igy a jovo heten egy 4 napos hetvegenk lesz.
Csutortok (marc 15. nagy ossznepi hurra, Tancsics kiszabaditasa, 12 pont kinyomtatasa, es fakultativ programnekt az Orszaghaz elott ''Monggyon le'' obegatas).
Pentek (majdnem ugyan ez a program konnygazzal megspekelve).
Szombat (vmit el kell foglalni pl. BudapestTV)
Vasarnap (pihenek a vitezek, Isten is csak 6 napot melozott).
Eso eseten a program valtozhat. -
twollah
nagyúr
A Reiter Ferenc Hungaria sarkan van egy felhajto a Hungariara ahol szinte sose nezek korul ugy maszok at a masik oldalra.
Ezen a heten mar masodszor mentett meg vki (gondolom az orangyalom aki eleg sokat melozik mostanaban azon, hogy ne dobjam fel a talpam) a kivasalastol.
Mar megfogadtam, hogy azon a sarkon korul pislatok, de a gyakorlati alkalmazasa a dolognak ugy nez ki, hogy egyenlore nem olyan konnyu. -
twollah
nagyúr
Ma tunetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Ma regisztraltam 5 eve a Prohardveren.
5 eves vagyok. -
twollah
nagyúr
Minden kedves noi blogolvasomnak boldog nonapot kivanok!
-
twollah
nagyúr
Ma nem volt fizetes.
Nem ert meglepeteskent a dolog.
Az lett volna a meglepetes ha kapunk. -
twollah
nagyúr
Ma ugy keltem fel, hogy ''Edes istenem, meg csak csutortok van es szombaton is dolgozni kell!''.
Ennyit a lelkesedesrol.
Na nem mintha reggelente remegve varnam azt a pillanatot amikor elindulok a munkaba, de ez a mai reggel vhogy nagyon, nagyon, nagyon, kegyetlenul nehezen indult. -
twollah
nagyúr
Rajtam kivul mas is szorostul, borostul eszi az almat?
Gondolok itt arra, hogy a csutkajat is megeszi? -
twollah
nagyúr
De nincs kedvem holnap bemenni dolgozni.
Nincs ra lehetoseg, hogy elraboljanak az UFOk? -
twollah
nagyúr
Csak egy kicsit kene...
-
twollah
nagyúr
Ma tunetmentes voltam.
-
twollah
nagyúr
Ma odajott hozzam Fonok1 es kozolte, hogy holnap lesz fizetes.
Egy apatikus ''Jol van''nal elinteztem a dolgot.
Meg is mit kellett volna csinalnom?
Megragadni a zakojat jol megrazni es kozben az arcaba uvolteni, hogy:
''Jol van baz' meg!
Hogy az anyad sirasson a temeteseden, hogy a devla szivja ki a vered!
Ne is torodj vele, hogy a fekete kaviaros szendvicset kenytelenek vagyuk kenyerrel enni, mert mar nem fussa kalacsra, hogy a szarvasgombas porkolt helyett libamajas kenyeret eszunk vacsorara, es ocska voros borral kell lebolitenunk Champagne De Telmont pezsgo helyett!
Te csak ulj azon a penzen, hogy az isten rohassza rad az eget!
Egyetlen egy baj van kozted es az OPT kozott, hogy nalad nem kamatozik a penzunk.
De ugye nincs harag?!?!''
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest