Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator...
tag
aham...
hát nagyon szépen köszönöm a hasznos info-kat....nincs bedugva a gépbe most a koaksz csak a tv-be...tehát nincs baj...de a gépemet most újítottam nemrég....minden ki lett cserélve és nemakarom hazavágni mert sokba volt ez nekem
amúgy ha megy a tv,és a szgép is...akkor a tv-n kicsit rossz a kép,de ha kikapcsolom a gépet jó lessz.....sztem még az is lehet h a koaksz kábel rossz mert jön ki a falból egy 10cm-es koaksz és arra van egy hoszabb rátéve h elérje a tv-t ha viszont másik kábelt csatizok arra ami kijön a falból akkor megy a gépen a tv csak szemcsés kicsit.....ugyhogy valszeg new cable kéne......... -
Predator...
tag
Jah és még van egy naggyon durva gondom.....
Nemtudom bedugni a koaksz csatlakozót(a kábeltv-t) a tuner kártyámba,mert ahogy bedugom...levágja a házban az áramot..tök mind1 h kivan-e kapcsolva a gép vagy nincs levágja a biztosítékot...ha nincs áram alatt a gép akkor persze nem de ahogy bedugom bekészül....nemtom h miért...segítsetek pls mert ez eléggé gáz így...

-
Predator...
tag
Hi aLL!!!
nekem van egy MSI TV @nywhere Master karim, és egy olyan kérdésem lenne h mivel rögzíccsek akármit is a gépre?? még nem találtam rá értelmes progit,olyat amivel tudok egyből kódolni is....thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Router gondok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VR topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest