Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
Na itt vagyok,azt hiszem lemondok a kazetta bedigizéséről.Olvasgattam más fórumokat is és hát elég körülményes.Jobban mondva a drivertől kezdve,hangkaresz, az op rendszerig minden lehet a probléma.Egy gyerek azt irta hasonló gondal hogy neki csak is w98on, nem SE-n és a 4.02a s driverrel működik.Ez pina(cle)..kártya csodálatos csak éppen használni nem lehet már vagy 2-3 éve megvan de állandóan van vele vmi gond, nem igaz hogy nem tudnak alá egy normális drivert gyártani.(Kérdésedre válasz:Egyébként ha jól emlékszem TV-nél való felvételnél működött a dolog.)
-
Shodan
őstag
Na látom Kuresz te érted miről beszélek.Lehet hogy kicsit körülményessen írtam le. (''Van egy, két szókincsem'') De már próbáltam videóról is és ugyan az a szitu, sőt úgy is próbáltam hogy a videoról antenna outon küldtem át, de nem megy.MEGŐRÜLÖK nem igaz hogy nem tudok kazettát bedigizni!

-
Shodan
őstag
Nekem is lenne egy problémám capture ügybe a pctv rave-el.
5.50 driver van fent XP-n capturölni akarok vhs kameráról,ez működik is ha rögtön a kameráról veszek, viszont ha a kazettáról akarok akkor nem megy, a becapturelt video ugyanis begyorsul és a hang is elcsúszik.Próbáltam már videoról is a kazetta adapteren keresztül de ugyanez van.Az összes formátumba próbáltam már, és a Studio8,a ulead video studio 6, virtualdub és a pctv visionel is ezt csinálja,Vki HELP

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest