Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Valaki nem tudja, hogy kell oda feljutni? Az elektronyos lövedék megvan, de fogalmam sincs, hogy jutok oda fel.
-
Silenzio
addikt
Rajongóknak kötelező, kalandjátékosoknak jó lehet, a nagy klasszikusok veteránjainak viszont csak szódával megy el. Szerintem decens munka, jobb, mint a legtöbb adaptáció/folytatás.
A Turbo Kidben észrevettem egy bugot a versenyeknél. Néha, ha nem várom meg, mikor megkérdezi, hogy akarom-e tudni a szabályokat, csak nyomok egy "No"-t, és a rajtkockára állok, bármit nyomok, automatikusan diszkvalifikál. Ugyanez van, ha újra akarom indítani a versenyt. Nem számol vissza a starthoz, de ha megmozdulok, automatikusan "lehurrog" a tömeg, mert túl korán indultam. Elég idegesítő.
-
Silenzio
addikt
Ahogy érzed. Megnéztem Metacriticen. Összességében 66%-on áll, de epizódonként a leggyengébb a 71%. Nem igazán értem. Mondjuk ami nálam kap 7 pontot a 10-ből, az a Metacriticen általában 85% fölötti. Nekem a legnagyobb problémáim az engine-nel voltak. Pocsék. A játék nem szép, és erősebb konfigokon is képes döcögni. Pedig már öreg.
-
Silenzio
addikt
Kicsit gondban vagyok, mert nem értem a kommented. Olyan, mintha engem akarnál kijavítani. Az első mondatod értékítélet. Oké. Kinek a pap, kinek a papné, kinek a paplan, kinek a pap kutyája. Whatever. Én szerettem. Ez még a kalandjátékosabb Telltale, oldschool. Később jöttek rá, hogy interaktív filmeket kéne csinálniuk, nem régivágású kalandjátékokat. Kedvelem a műfaj önkényes elvontságát, még ha a befogadhatóság és a történetmesélés rovására is megy. Elismerem, hogy rombolja a hangulatot, ha elakadsz és Hill Valley főterére vagy korlátozva, újra és újra bejárva a 2-3 elérhető NPC-t, mert nem vettél észre valamit a földön, vagy nem vittél végig egy párbeszéd opciót. Nem zavar.
Nézzük a többit, amit írtál.
Tisztában vagyok vele, hogy a 17 éves Marty hangját nem egy 50+-os faszi adta. Gondoltam, nem kell tovább cizellálni, elég, ha annyit írok, hogy szerepel a játékban Michael J. Fox. De, gondolom, minden létező spekulatív narratív lehetőséget le kell fedni, hiszen ez egy chatfórum, és itt kötelezően ajánlott a vita, ezért azt is leírom, hogy azzal is tisztában vagyok, hogy több mint 30 éve diagnosztizált parkinson-kóros. Csak ez nem tartozik a tárgyhoz. Fox Willie McFly hangját adta, és ezenfelül a jövőbeli Marty-ét is, csak az IMDB sután kezeli a több karaktert.
Bármily megdöbbentő, az sem lep meg, hogy nem a kánon része. Ez nem is érdekel, de nem is írtam ilyet. Annyit írtam, hogy Gale nem járul hozzá semmilyen filmes iterációhoz.
-
icemad
nagyúr
De jó ilyen cikkeket olvasni, mert a játékot és a filmet sem ismertem. Ma reggel megnéztem a filmet, ütős! Több ilyen kellene. Kb Bmx banditák Mad Max-be oltva.
A játékra kíváncsi vagyok, de úgy látom, Switchre még nem jelent meg. Ps meg xbox nincs is tervben?
-
PTM
aktív tag
-
-
herion
tag
Végig toltam a játékot
Voltak benne szívatós boss fightok + szerencsétlenkedés, ami miatt nekem 9 órára rúgott a teljes végig játszás.
A zenék baromi jók benne, a dumák is adják, a játékmenetre sem volt panasz. Aki kedveli a stílust, az nem fog csalódni, jóféle kis indie game lett
(hasonló tematikájú voxel grafikás játék, a Cloudpunk amit ha nem játszottál és kedveled a ezt a világot, akkor ne hagyd ki!)
Köszi a cikket, enélkül jódarabig biztos nem szerzek tudomást a játék létezéséről -
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem rémes lett, főleg a befejezése. Szerencsére nem a kánon része, ezt maga Bob Gale mondta:
"Voodoo Lord asks: Among the products that the trilogy spawned (animated series, novels, ride, etc.), what are those you consider canon?
Bob Gale: Only the movies are canon. Everything else fits into the 'what-if?' category, or might be canon in some alternate universe. "
Egyébként egyedül az öreg Doki szinkronhangja volt benne az eredeti filmekből, Marty-t a játékban A.J. Locascio szólaltatta meg, ahogy a többieket is mind mások játszottak.
-
PTM
aktív tag
Megnézem ezt a filmet a hétvégén, aztán valamikor a játékot is, mert a metroidvaniákat amúgy is szeretem.
-
Silenzio
addikt
"Videojátékos adaptációból már rengeteget láthattunk, folytatásból és új történetekből már kevesebbet, olyanokat meg igazán ritkán, amik még jól is sikerültek. Pozitív példaként természetesen fel lehetne hozni a Strabreeze által tető alá hozott Riddickeket, a Ghostbusters duológia folytatását, az első két Alien film közé beékelődő Isolationt, netán a sokak által elfeledett John Woo’s Strangleholdot, de itt a lista nagyjából meg is állna."
Ezt meg sem hallottam! (el sem olvastam) A Telltale-féle Back to the Future széria igenis remek folytatás lett, doki Christopher Lloyd, és feltűnik benne Michael J. Fox is. Bob Gale író is közreműködött benne, és annál jelentősebb, mert kijelentette, amíg ő él, és a jogokkal rendelkezik, nem lesz filmes remake, reboot, sem folytatás.
-
GodGamer5
addikt
A film szuper volt, direkt 80-as évek trashnek álcázva, fenomenális zenével. A játékot is meglesem.
-
MageRG
addikt
Michael Ironside a főgonosz benne.
Szerintem ez mindent elmond. Ínyenceknek van. Imádtam.
Itt egy kis olvasnivaló. -
herion
tag
-
herion
tag
A filmet szerintem minimum 10x megnéztem már, szóval ez a game kötelező darab lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest