- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlopa
tag
Üdv!
Adott egy Gigabyte 880GM-D2H alaplap és egy athlon X3 450 proci. Azt vettem észre, hogyha minden feszültség auto-n van akkor 1,5 V-ra droppolja a CPU feszt. Ha manuálisan fixálom az alap 1,45-ön, akkor jó. Biossal + everesttel is néztem.
Egyébként mennyire lehet ezeket alulfeszelni?
-
Szlopa
tag
Másik topikban kérdeztem, de nem válaszolt senki. Gondoltam megkérdem itt is: [link]
-
Szlopa
tag
válasz
darál0w #18904 üzenetére
Elolvastam.
Azt értem, hogy lehet kikísérletezni a proci végét, csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy mennyi szoktak elérni kb. Kicsit meggyorsította volna a dolgot, ha tudom hogy van benne még kb. 200Mhz. Én úgy szoktam tuningolni, hogy feltolok rajta kb. 100hz-et aztán megy neki a prime95. Ha 2 órát kibírt, akkor stabilnak nyilvánítom. Aztán mehet rá megint 100Mhz, és így tovább. Ha tudom, hogy kb. 2,5Ghz-et mennek akkor megnézem, hogy az enyém viszi-e, aztán ha viszi, akkor lehet apránként feljebb menni.
Arra viszont nem kaptam választ az első HSZ-ben, hogy ebből én mennyit fogok profitálni a játékokban. (mert elsősorban ezért tuningolok)
-
Szlopa
tag
Sziasztok!
Az Athlon 64 3000+ (1800Mhz) AM2-es egymagos procik mennyit szoktak átlagban menni alapfeszen? Most 2304Mhz-nél járok.
Nemrég újítottam egy 3850-es videokártyát, valamit számít az hogyha húzom a procit? (Tudom hogy nincs kihajtva a kártya, de egy ideig nem lesz pénzem procira...) Én nem vettem észre túl sok változást COD4-ben, pedig 500MHz-et húztam a procin...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Google Pixel topik
- Home server / házi szerver építése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Intel I7-5930K
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest