Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riantune
csendes tag
válasz
IO.sys
üzenetére
Nos, először is köszönöm szépen a segítségedet!
Sajnos azonban úgy tűnik, hogy mégsem fog működni az alulfeszelés a sima i7-8700-zal kapcsolatban, mivel az MSI B360M Bazooka BIOS-a nem teszi lehetővé a VCore Voltage beállítási lehetőséget a kiválasztható paraméterek közül (csak ami az első képen látható, az van, a Z verziós alaplapoknál már megjelenik a VCore is). Szóval marad a Power Limit kitolás (ha ezek után van egyáltalán értelme), azt tudom állítani. Az AUTO paramétert át tudom írni akármekkora értékre manuálisan. Mégis mekkora Watt számot adjak meg? Honnan tudom mekkora legyen a Long és Short értéke?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Sajnos azonban úgy tűnik, hogy mégsem fog működni az alulfeszelés a sima i7-8700-zal kapcsolatban, mivel az MSI B360M Bazooka BIOS-a nem teszi lehetővé a VCore Voltage beállítási lehetőséget a kiválasztható paraméterek közül (csak ami az első képen látható, az van, a Z verziós alaplapoknál már megjelenik a VCore is). Szóval marad a Power Limit kitolás (ha ezek után van egyáltalán értelme), azt tudom állítani. Az AUTO paramétert át tudom írni akármekkora értékre manuálisan. Mégis mekkora Watt számot adjak meg? Honnan tudom mekkora legyen a Long és Short értéke?