- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
speedydb23 #39182 üzenetére
Jah, nem vettem észre bocs.
Két hónapja lett bele egy kisebb kari, akkor tettem vissza alapra, akkor még minden ok volt. Most került bele kettő nagyobb és húznám vissza de nem lehet. Nem tudom milyen állapotban lehet, de nem hinném hogy az a baja, mert nem húzom akkor is csinálja. Semmit se csinálok vele, Defaulton elindul és megy remekül, Winből tudom húzni ugyanúgy csak az fos. Szóval Defaulton megy, ha Enabledre rakom a CPU Host Clock Controllt akkor már vége. Hozzá se nyúlok, ugyanúgy 333-on van és már nem éled fel a gép csak másodjára, ismételten Defaulton kikapcsolt Host Clock Controllal. Próbáltam 250-en is, sehol semmi. Ha ehhez nem nyúlok, hanem a PCI-e frekit állítom Autorol 100-ra, akkor elindul a gép, de ha bemegyek a Biosba megint Auton van. Full ketty, soha nem csinált ilyet egy gépem se.
Az nem lehet baja, hogy most két vidi van benne CrossFire? Nem azért tiltogat vagy kettyózik be a Bios? Teljesítmény ugyan annyi, előző volt 150W ezek meg 2x80W.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Metal topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest