- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
NRG
tag
Egyértelmű, hogy az FSB móka volt az, nem pedig az érdeklődés. Nehézkesen tudom azt linkelni, hogy valami instabilan vagy egyáltalán nem megy adott értékeken... Amúgy sem hiszek mindenféle oldalak pénz motiválta teszteinek elsősorban saját és ismik garantáltan valós tapasztalataira alapozom megyőződéseimet. Elhiszem, hogy van olyan ami megy de ritka mint a fehér holló, félreértés ne essék én kívánom, hogy legyen a szóban forgó példány is ilyen. Értem te ajánlottad és úgyérzed most megkérdőjelezem, pedig nem így van csak azt mondom ne számítson tuningrekordokra a tulajdonos és ettől még lehet a legleg az matx-ek között. Nade hagyjuk a sok offolást.
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest