- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gezu1025 #16153 üzenetére
a sztorim annyi, hogy az első hónapokban a crysisen és a stalker socn teszteltem a configot. namármost, a p5k a quaddal nem jött ki jól, ez tartott három hónapig, aztán a vidkari hűtése is hangos volt (meg a driverekkel is szívtam), aztán mellette túlhajtottam, aztán optimalizáltam... játéknál három volt a mérvadó, a crysis, a stalker meg a supreme commander.
innentől a crysis tesztek úgy néztek ki, hogy a fő monitoron ment a játék, a másodlagoson meg a rivatuner+taskmanager+everest, szóval néztem a feszeket, a procit, a memeket, a vgat, a hőfokokat, tehát úgy általában mindent. stalker alatt detto. a supreme commander alatt mindkét monitoron játszottam, de ott meg érzésre is meg lehetett mondani, hogy jó e vagy sem
a dolog egyébként így visszanézve viccesebb, de anno eléggé szomorú/idegesítő volt (mi a fenéért szemetel a stalker, ha a furmark stabil? és a jolly joker miért kékhalálozik a gép csak és kizárólag dirt alatt, ha egyébként fur és smallfft stabil?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest