- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Visszanéztem az évekkel ezelőtti Everest Riport file-okat. Mivel én alapfeszen szoktam tuningolni, a riportban található érték mérvadó számomra. Ezek szerint s775-ös procival akár mennyi gép adatait néztem, mindenütt 1,37 V-ot ír CPU Vid-re. Az s478 esetében csak egy riportot találtam és ott a 3,0 GHz-es Prescott Pentium 1,62 V. Mivel már nem emlékszem rá, hogy mennyi a gyári adatok szerinti érték, várnám a reagálást. Viszont lehet,hogy az újabb lapoknál valamiért előfordulhat a dolog, de én még nem találkoztam vele.
Zodo! Megtennéd nekem, hogy futtatsz egy 3DMark2005-öt is alapbeállításokkal. Tehát 1024x768, meg ilyenek. Ha van rá lehetőséged, akkor az összes kiválasztható teszttel, ami olyan 10-11 perc. Ennek a pontszáma érdekelne a 3,5 GHz-es órajelen. Így össze tudnám hasonlítani, hogy mennyit jelent egyrészt a 4 mag, másrészt meg a K10. Kellene a CPU score is külön. Majd megírom, hogy nálam hogy néz ki pontosan, de elöljáróban csak annyit, hogy K8 2,7 GHz és K10 3,5 GHz között 6000 pont lett a különbség változatlan VGA beállítás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest