- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
mbencem #10966 üzenetére
Ahhoz hogy használni tudd a progit meg kell nézned hogy a lapodon milyen Clock generátor chip van. Mutatok egy lapot hogy kb hol találod [link] sajnos nagyobb képet hirtelen nem találtam, de ahol pirossal bekarikáztam, valószínü hogy az lesz. Nézd meg mi van ráírva (ICSxxxxx, RTMxxxxx, SLGxxxxx, CVxxxx, CYxxxxx Wxxxx) az x-ek nem pontosan jelzik hogy utána annyi a szám/betü. Azt leírod és mikor indítod a progit, abban a listábol kiválasztod azt amit leírtál (ha benne van) és akkor nyomod a GetFsb-t, utána a skálán annyit állítasz fel amennyit gondoltál , és SetFsb (csak kicsi lépésekben ha nem tudod mennyit bír) Ha biosban nem tudod fixálni a Pci-e/Pci frekit akkor ha jól emlékszem ez 100/33-on tartja. Ha nincs a listába a chip száma, akkor cumi
Mod: Piloss Az a memória feszültsége ami emelkedett, gondolom biosban Auton van és az meg tuningnál mikor a ram freki is megy fel, akkor több feszt ad neki. De szerintem nem azért nem tudod húzni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest