Aktív témák
-
P.Dude
őstag
Ezt a topicot zárjátok nyitok egy újat erről a játékról és bővebben bemutatom.
-
P.Dude
őstag
Új képek:
![[kép] [kép]](http://image.com.com/gamespot/images/2005/137/925118_20050518_thumb005.jpg)
![[kép] [kép]](image.com.com/gamespot/images/2005/137/925118/_200550518_thumb007.jpg)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
www.gamespot.com/pc/adventure/Truecrime2
Inne olvassatok róla!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
Hol találtad ezt az infot? Mert még se kép se semmi nincs róla a neten, és még az is kérdés hogy pc-re csinálják-e egyáltalán mert gamecubera készül a dolog, de minden oldalon az van írva hogy fejlesztés alatt van a game.
Én amúgy egy olyan infot találtam hogy 2005 óktóber közepe körül jelenik majd meg, de nem pc-re.
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Ősszel jön pc-re.
-
Toness
őstag
Annyi infot sikerült összekaparnom innen-onnan hogy a játék címe True Crime 2: Streets of Hong-Kong lesz valószínűleg és GameCube-ra készítik. Egy 2003-as hír nyilatkozat alapján elvileg idén kéne kijönnie, pc-s változatról semmi hír.
-
Dilikutya
félisten
Bocsánat, hogy megnyitottam, ami még nem jelent meg. A következő True Crime rész azt mondják, jobb lesz, mert nem lesz annyi szaggatás, meg stb, ami nem kell bele. 2005 őszére várható.
És akkor még ne is beszéljünk, ennek mennyi értelme van: megniytottam ami még nemjelent meg.
Egyébként nem értem a dolgot. Ennyire nem volt siker az első rész. Ha már egyszer játékról nyitunk topikot, illik linkelni is, amennyiben még semmilyen info nem hangzott el. -
P.Dude
őstag
Bocsánat hogy megniytottam ami még nemjelent meg.A következő true crime rész asszongyák jobblessz mer nemlessz annyi szaggatás meg stb ami nem kell bele.2005 őszére várható.
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Óvodások homokozója
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konteó topic
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest