Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Kalányos Dzsonsznó, Oláh Dzsofri, Rézműves Szerszi. Lehet, hogy még a vezetékneveket is átveszik majd páran, és lesznek itthon Leniszterek, Sztárkok és Tálik. Mert ugye az MTA kiköti a jövevény nevekkel kapcsolatban, hogy magyarosítani kell az írásukat.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Gyuri27
félisten
-
HuMarc
veterán
Amúgy belegondoltatok, hogy az Andalok (meg valszeg az Elsők is) max. majom-szinten állnak? 8000 év alatt a civilizáció kialakulása után eljutottak odáig, ahova az igazi emberiség 3000 évvel az első civilizációtól számolva (Egyiptom), de függetlenül attól az elsőtől.
-
Tenken
őstag
A törit pont vágom és ez nálunk sincs így. Amire te gondolsz az az írott történelem, aminek a kezdetei is inkább 5-6 ezer évre (sumer) mennek vissza, mint 3-4-re. Mellesleg folyamatosan kaparnak elő cuccokat, amiket sokszor nehéz a meglévő ismereteinkbe illeszteni a karbon-korvizsgálat alapján, mert valótlanul régi eredményeket ad.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
őstag
válasz Agostino #4414 üzenetére
Az éjszakai örség köpenyébe csavart sárkányüvegből készített hegyek. Erre emlékeztem. De visszanéztem,és elvileg volt egy tülök is. Ahogy láttam jól megmunkált(fém is volt rajta). Szóval lehet,hogy nem annyira helytálló az elképzelés.
Könyvet nem olvastam,így nem tudom aszerint mit találtak pontosan.
-
D4rkm4n
őstag
Az efféle fantasyknál ne agyalj azon, hogy sok-sok ezer éve ugyanúgy íjjal lövik egymást és fejszével kaszabolják azt, aki nem tetszik nekik. Fogadjuk el, hogy a legérthetőbb történeteket a középkori technológiával lehet leírni. Milyen jól is menne, ha dobnának egymásnak Viber-en egy üzenetet, hogy mi hogy is van.
-
Agostino
addikt
igen, visszagondolva jogos amit mondasz. a köpeny meg az egyéb őrség által odarakott cuccok zavartak be a fejembe. én a könyveket olvastam ki a sorozatot pont nem nézem, nyilván annyira nem érdekel így már. tudom melyik karakter milyen testi alakot öltött, nekem ennyi elég.
kicsit más, spoiler is talán?: szerintem aki hatalmasat fog fingani a tábortűzbe, az a hit lesz. tuti lesz abból para, hogy cersei engedélyezte nekik a fegyverviselést. ziher fellázítják a népeket aztán bedarálnak minden létező királyt.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
D4rkm4n
őstag
válasz Coccolino_O #4419 üzenetére
Joramund kürtjére gondolsz?
-
gghrtz
őstag
válasz kisgyerek85 #4421 üzenetére
Na ettől kikészültem.
-
vimes
senior tag
válasz kisgyerek85 #4421 üzenetére
Még pár ilyen kép, és itt elszabadul a pokol
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
batai15
félisten
=-O :-*
-
D4rkm4n
őstag
Vajon van olyan tipic is, ahol a nők postolják a sorozatokból és filmekből a férfi szereplőket?
-
-
JSaN
addikt
Emelem a tetet, amugy is holnap uj resz! Itt egy kis izelito:
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
JSaN
addikt
Figyelmetlen voltam, vezeklek ezert egy masik kedvencemmel Melisandre
Am jut eszmbe van esely hogy Jaqen vissza terjen? hound/arya elott jaqen/arya paros volt a kedvencem. tiszta aszszaszin, meg a beszed stilusa ahogy nyomta tetszett. Amit adott penzt aryanak az hova is vezeti? hozza esetleg?
[ Szerkesztve ]
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
D4rkm4n
őstag
Hát, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a Sárkányok tánca című kötetben nem tűnik fel ismét Jaqen H'ghar. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fog a későbbiekben szerepet kapni. Egyébként elég sok olyan karaktere van a történetnek, amelyik csak egy-egy rövid szerep erejéig tűnik fel.
-
addikt
Missandeiről nyomjatok már be valami csöcsös-faros képet, legjobb nő a sorozatban, aztán róla nem találok semmit se
Az esély mindig megvan De elköszönt, minden vágya hogy eltűnjön és ne is halljanak róla. Ebben meg elég ügyes.
Az érmét egy braavosinak kell odaadni, de Arya jelenleg elég messze van onnan.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
attisx
addikt
Tessék egy videó: Nathalie Emmanuel's Hot Ass
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
kovsol
titán
Jó rész volt, de kezdem úgy érezni, hogy mindjárt itt az évad vége, és tulajdonképpen még nem nagyon haladt előre a történet.
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs