Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:15:49

LOGOUT.hu

TRÓNOK HARCA

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20482) [CS]Blade2 válasza whitezo88 (#20478) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Igazából meg lehetne így is csinálni, csak az a lényeg, hogy akkor ez be legyen mutatva, és ne a rész után mondja el az író.
Dany legyen beteg, feledékeny, szellemileg leépült karakter, és mivel a néző gondolkodik, így összerakja magától, hogy ja, hát igen, itt valszeg megfeledkezett Euron 1000 hajós flottájáról. De még így is s*r, mert akkor úgy kellene megírni, hogy egyedül megy a két sárkánnyal , és nincsenek vele a tanácsadói, szövetségesei, akik figyelmeztetnék, hogy "Dany, nehogy elfeledkezz az ellenségedről, Cersei-ről, és Euron 1000 hajós Westeros legb..óbb flottájáról"
Én már csak azért sem szeretném a trónra, ha érdekelne a trón téma, mert áthozta a barbár, erőszakoló bevándorlókat anélkül, hogy mindenféle következményekre gondolt volna, valamint, ez, hogy elfelejtette, hogy az ellenségének van 1000 hajója. Milyen királynő lenne ez? Elfelejtene ezt azt, aztán 1.000.000 fővárosi meg mondjuk éhen döglik, ha véletlenül lesz még egy tél.
Eddig Cersei és Euron az, akinek itt van esze is, tud taktikázni, tud előre számolni, meghúzzák, amit meg kell...de csak volt, mert az utolsó részben fatális banális hibát követtek el, hogy nem lövették szarrá a csipet csapatot Dany-stül, Drogon-ostúl, Tyrionostúl. Valszeg ők is feledékenyek lettek, és elfelejtették, hogy az ott az ellenség, ott lőtávolon belül, szinte védtelenül. Lehet, hogy mostantól Cersei a pozitív karakter, mert áldott jó szíve van a 4. részben.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.