Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsME

újonc

válasz Oliverda #6226 üzenetére

Igen az egyik válaszomban utaltam arra, hogy az általad megjelölt lehetőségek rendelkezésre állnak.
    Élni is fogunk vele valószínűleg, de ezt majd a jogi osztályunk fogja eldönteni/intézni.

Az én feladatom a probléma megoldása és a releváns információk beszerzése. Információim alapján a jogi osztály és közkapcsolati felelős eldönti, milyen lépéseket van lehetőségünk tenni és ezek közül minek van értelme.

Pillanatnyilag a WISE által okozott kimutatható kár kevesebb, mint 10e € így még nem ennek az ügynek van a legnagyobb prioritása nálunk. Ha nem kerül hamarosan rendezésre az ügy, hidd el, hogy el fogja érni a tulajdonosi kör ingerküszöbét..
    Én pillanatnyilag azon dolgozom, hogy megoldódjon. Ellenérzéseim ellenére együttműködöm a WISE operátoraival.
    A WISE mérlegelheti, hogy az eshetőleges jövőbeli BRAND rombolásunk milyen kért okozhat számukra.
    Ez is egy üzlet. A WISE az emberek bizalmából él. Hát ez megállapodás hiányában a mi jóvoltunkból csökkenni fog.
    A történetünk igaz, hiteles, alátámasztható. Per és vizálló :)

Nálunk a jogászok is eredményorientáltak. Majd eldöntik.

SOK LÚD, DISZNÓT GYŐZ
    Nekem pillanatnyilag megoldanom kell az ügyet és/vagy feltérképeznem a online fórumokat, hogy a történtek megosztásával sorstársakat gyűjtsek. Megosszam a történteket pár országban ahol a WISE működik. Pertársaság alapítása a cél. Kritikus tömeg esetén aztán hajrá. Benne leszünk a TV-ben. :)
    Szép konspiratív munka ez.
    Teszem a dolgom.

Bretz Győző úr, hogy mérnök vagy sem, nem tudom. A profilozás nem az én dolgom. Vezetője a magyarországi WISE fiók üzletnek és szép nagy háza van sok napelemmel. Gondolom nem szórná szívesen a Londoniak pénzét piti ügyekre.

Új hozzászólás Aktív témák